2777
2789
عنوان

من چرا خابم نمیاد چیکار میکنید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 79 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای دقیقاا امروز رفتیم پیاده روی اومدم خونه خابیدم ۴ ۵ بیدار شدم دیگه خابم نمیبره الان همشم گشنم میش ...

دقیقا منم😂😂من بادوم گردو گذاشتم بالا سرم از اون دارم میخورم انقدم تشنمه جونم نمیگیره بلند شم اب بخورم😂

وای دقیقاا امروز رفتیم پیاده روی اومدم خونه خابیدم ۴ ۵ بیدار شدم دیگه خابم نمیبره الان همشم گشنم میش ...

عین من بیدار باشم همش باید یه چیز بخورم 

از یک نشستم اینجا کاکائو خوردم 

بعدش میوه خوردم 

الآنم یه چیپس خوردم 

تا قبل خواب رو خدا به خیر کنه 🤧

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

با پسر خالم دعوا کردیم خوابم نمیبره عذاب وجدان دارم گریه ام میگیره همش ۹ سالشه فقط!

عزیزممم🥺🥺🥺

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ای وای تو این گرماا چرا سرما خوردید🤕

والا خودمم موندم این شوهر از خدا بیخبرم گرفت هر چی گفتم خونه نیا بچه ها نگیرن گوش نداد وگرنه با مامانش یه ساختمونیم منم وحشتناک بدن درد میگیرم دیابتم دادم هی باللا پایین میشه این قند لامصب 

هیچی تازه شام خوردم منتظرم هضم بشع و برم کله بزارماز فردا تا آخر ماه صفر مامانم روضه داره فردا باید ...

ای جام التماس دعا نووش جونت قشنگم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

به طرز وحشتناکی بدن درد دارم و سرماخوردم هم خودم هم پسرام

الهی بگردم منو بچهامم هفته پیش مثل امشب افتاده بودیم رو به مرگ بودیم 

فقط باید دوره ی دو روزش بگذره

مامانتو بگو سوپ یا آش درست کنه برات بفرسته بخوری قرصاتم بخوری زود خوب میشی آخر دست مادرا شفا بخشه انگاری

منم مامانم برام سوپ درست کرد فرستاد خوردیم با بچهام ظهر بود

قرصامو خوردم شربت بچهامم دادم خوابیدیم وقتی بیدار شدیم سه تایمون خوب شده بودیم خداروشکر 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

دانه چیا واقعا واسه لاغری خوبه یا نه؟؟

خوبع ولی اگه زیاد مصرف بشه چاق میشی چون خیلی چربی

بعد اینکه خودش لاغر نمیکنه ها فقد جلوی اشتهاتو میگیره