2777
2789
عنوان

من چرا خابم نمیاد چیکار میکنید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 79 پست
چیکار کنم چاق شم😫اشتها ندارم درست

ببین عزیزم اول باید علت لاغری تو پیدا کنی

کم غذایی یا بی اشتها 

بعد اینکه برو بدنسازی حجم بگیری چاق شدن تنها خوب نیس باید رو عضلاتت کار کنی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خواب خودت را تنطیم کن بعد پاسخ سوالات دیگران را بده

اینم خوب بود 🤕😂😂 ولی خب عصر خابیدم الان خابم نمیبره گفتم ی کار مفید انجام بدم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

اینم خوب بود 🤕😂😂 ولی خب عصر خابیدم الان خابم نمیبره گفتم ی کار مفید انجام بدم

دآری به خودت آسیب می رسونی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

ببین عزیزم اول باید علت لاغری تو پیدا کنیکم غذایی یا بی اشتها بعد اینکه برو بدنسازی حجم بگیری چاق شد ...

هردو البته کلا از بچگی من خیلی غذاخور نبودم

بدنسازیم یمدت رفتم در حد ۲ کیلو اضاف کردم برگشت الان یوکا کار میکنم دیگه بیخیالش شدم

دقیقا منم😂😂من بادوم گردو گذاشتم بالا سرم از اون دارم میخورم انقدم تشنمه جونم نمیگیره بلند شم اب بخ ...

وای آره دقیقاا هرچیی اب میخورم بازم تشنم😂😂😂😂

عین من بیدار باشم همش باید یه چیز بخورم از یک نشستم اینجا کاکائو خوردم بعدش میوه خوردم الآنم یه چیپس ...

آخ دلم شیرکاکائو خااس

ی برنامه لاغری فشرده به من بده🥺

عزیزم برنامه لاغری و باید از دکتر بگیری من فقد میتونم برنامه ورزشی بدم بهت🥺

برای روون شدن روده قرضی رو نمیشناسین؟؟

چراا سیلاکس خوبع ولی خب سعی کن زیاد استفاده نکنی ازش داخلش سنا داره و باعث اعتیاد روده به سنا میشه

غذام معمولیه بعضی اوقات مثل چی میخورم بعضی اوقات کماما هیچیش نمیاد رو وزنم

خب همین که غذات و وعده های غذایی ت کم و زیاد میشه میتونه علتش باشه

باید با نظم غذا بخوری عزیزم 

دآری به خودت آسیب می رسونی

چیکار کنم خب امروز صبح رفتم بیرون برگشتم خسته بودم خابیدم 

هردو البته کلا از بچگی من خیلی غذاخور نبودمبدنسازیم یمدت رفتم در حد ۲ کیلو اضاف کردم برگشت الان یوکا ...

یوگا خیلی مناسب نیس برا شما که کمبود وزن داری اگه مشکل تنبلی تخمدان نداری برو بدنسازی با یع مربی خوب حجم بگیر

خب ورزشی بده ۵ روزه میرم باشگاه

چه رشتع ای کار میکنی 

قد و وزن؟

هدف؟

خب ورزشی بده ۵ روزه میرم باشگاه

بعد اینکه قصد لاغری موضعی داری یا نه؟

بعد من مربی نیستما تجربم خیلی زیاده