2777
2789
عنوان

من چرا خابم نمیاد چیکار میکنید🤕

402 بازدید | 79 پست

بیاید بگید در چه حالید

راستیی سوال راجب ورزش و تغذیه داشتید در خدمتم 😁

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهوه خوردم بیخابم 

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

منم خوابم نمیبره دارم دیونه میشم.چشام داره کور میشهاما خوب چون ساعت ۴ظهر بیدار شدم‌خوابم نمیبرن

وای دقیقاا امروز رفتیم پیاده روی اومدم خونه خابیدم ۴ ۵ بیدار شدم دیگه خابم نمیبره الان 

همشم گشنم میشه وقتی بیدار میمونم بدبختیه😁😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

هیچی تازه شام خوردم منتظرم هضم بشع و برم کله بزارم

از فردا تا آخر ماه صفر مامانم روضه داره 

فردا باید برم از اونورم بچهامو بزارم پیشش برم ی لباس مجلسی برای روضه ش بخرم 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

به طرز وحشتناکی بدن درد دارم و سرماخوردم هم خودم هم پسرام

ای وای تو این گرماا چرا سرما خوردید🤕

دختر دو سالم کم اشتهاس هر چقدر ویتامین براش حریدیم بیفایده بود💐😢راهی هس غذا بخوره؟

عزیزم با دکترش هماهنگ کن اگه اوکی بود شربت راسیپ بهش بده