2777
2789

قبلنا واسه چیزایی که نپذیرفته لودم تلاش میکردم که تغییرسون بدم

اما از وقتی شروع کردم به کنار اومدن با چیزایی که دوستشون ندارم (مثلا ظاهرم یا هرچیز دیگه) اصلا دیگه هیچ تلاشی نمیکنم واسه بهتر کردنش انگار تنها انگیزه من نفرت و نپذیرفتن قیافه‌م بوده

کجای کار اشتبا رفتم؟

درود بر شما 

عزیزم 

شما مدام در حال مقایسه خودت با دیگران و هم سن و سالان و کوچکتر 

خودت کلا نقاط منفی خودت را دیدی و ویژگی های مثبت دیگران را 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود بر شما عزیزم شما مدام در حال مقایسه خودت با دیگران و هم سن و سالان و کوچکتر خودت کلا نقاط منفی ...

اگه از روی تاپیک هام اینو نیگی باید بگم که سابق بر این اینجوری بود

اما الان سعی کردم با خودم کنار بیام، بپذیرم و خودمو مقایسه نکنم

اما انگار خمون نپذیرفتنه و همون مقایسه کردنه تمام انگیزه من واسه بهتر شدن بود و الان دیگه عیچ انگیزه ا ندارم 

ایتکه در پی بهتر کردن خودت باشی ربطی به نداشتن عزت نفس نداره، اتفاقا آدمی که خودشو دوست داشه باشه سعی میکنه به خودش برسه چه جسمی چه روحی، حالا هرجوری که حالت خوبه اون کارو بکن، عزت نفس یعنی عاشق خودت باشی نه اینکه از بهتر کردن خودت دست بکشی، شما اگر مادر شی و عاشق بچت باشی از هر لحاظ ولی بازم برای بهتر شدن و پیشرفت رو به جلو هلش میدی، دوست داشتن خودت و عزت نفس هم همینه

اگه از روی تاپیک هام اینو نیگی باید بگم که سابق بر این اینجوری بوداما الان سعی کردم با خودم کنار بیا ...

من تاپیک های شما را نخواندم 

سعی کن خودت را بهتر بشناسی و داشته هات را تقویت کنی 

و نقاط ضعف خودت را بهتر از دیگران می بینی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

دوبار خوندم متوجه نشدم بیشتر توضیح بده

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..