2777
2789

من اضطراب اجتماعی دارم بعد وقتی زنگ میزنم بعضیا باهام بد حرف میزنن استرس میگیرم ضربان قلبم بالا میره در کل پنیک میکنم 

ولی از ی طرف نیاز ب پولش دارم 

شما باشین برای ماهی ۸.۹ تومن حاضر بودین اینکارو بکنید؟ ب دختر ۲۰ ساله و مجردم باشید 

من همش دوست دارم استعفا بدم😭 

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

تهرانی؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانی؟

نه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

نه

ای استخدام و جاب ویژن رو هم گشتی؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

اره باید با مشگلت روبرو بشی

میخوام ولی نمیشهههه

مثلا زنگ میزنم ب ی نفر بعد قطع میکنه سرم یا سرد جواب میده قلبم میریزه 

در صورتی ک نباید برام مهم باشه

ای استخدام و جاب ویژن رو هم گشتی؟

نه🥲

چند مدته اين كار انجام ميدي؟

یه هفته اس