2777
2789
نظر شخصیم اینه که انلاینه بهتره .ببین چون سیو تایم خیلی مهمه واستهی نباید رفت و آمد کنیبه اون مشاور ...

ممنون عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم وقتت میگیرم

بنظرت بهش بر نمیخوره که اول باهاش کات کردم😂حالا دوباره زنگ زدم؟

و اینکه زنگ بهتره یا پیام

اهان راست میگیچه قدر دیر چرا تابستون آزمون ندارن؟آزمونهای پارسال اینا رو بده خب ببین با درصدهای مشاب ...

تست که میزنم درصد میگیرم حدود ۵۰ اینا برا زیست و شیمی

فیزیک و ریاضی ۲۰

نمیدونم خوبه یا ن

تازه شروع کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم وقتت میگیرمبنظرت بهش بر نمیخوره که اول باهاش کات کردم😂حالا دوباره ...

اگر با سردی اینا جدا نشدی و تا آخر با احترام بودین که هیچ بدی نداره . بگو چند وقت درگیر بودم نتونستم درس بخونم

زنگ بزن

نه بابا خواهش میکنم

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

قربانت😂❤️ببین باید طوری حرف بزنی که حساب ببرناگر صدات اینا بچه گونه ست بده خواهر بزرگترت یا مادرت ح ...

اخه من فارغ التحصیلم روم نمیشه بگم مامانم بگه..

خودم زنگ میزنم فردا بهش

فقط جمعه است بنظرت زنگ بزنم یا شنبه

اگر با سردی اینا جدا نشدی و تا آخر با احترام بودین که هیچ بدی نداره . بگو چند وقت درگیر بودم نتونستم ...

ن با احترام جدا شدیم😂😂فقط بهش گفتم من تصمیم گرفتم درس نخونم برا کنکور(چون فارغ التحصیلم)

حالا بگم دوباره تصمیم گرفتم خیلی ضایعس

تست که میزنم درصد میگیرم حدود ۵۰ اینا برا زیست و شیمیفیزیک و ریاضی ۲۰نمیدونم خوبه یا نتازه شروع کردم

خوبه

متوسطه در واقع

ولی خب تازه شروع کردی قطعا پیشرفت میکنی

ریاضی فیزیک رو بکش بالا

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اخه من فارغ التحصیلم روم نمیشه بگم مامانم بگه..خودم زنگ میزنم فردا بهشفقط جمعه است بنظرت زنگ بزنم یا ...

چرا روت نشه؟

راحت بگو به مادرت

ببین تو باید قبول شی ، تعارف و خجالت اینا معنی نداره.

یکی از دوستای من ۸ سال پشت کنکور بود بعدش پزشکی تهران قبول شد مادرش همش حرف می‌زد با مشاور اینا.

فردا زنگ بزنی بهتره ، بگو نمیخواستم وقتمو بیشتر از دست بدم

ن با احترام جدا شدیم😂😂فقط بهش گفتم من تصمیم گرفتم درس نخونم برا کنکور(چون فارغ التحصیلم)حالا بگم د ...

وا چه ضایعی 

بگو از لحاظ روحی یه مقدار تو فشار بودم داشتم عجولانه تصمیم میگرفتم.

خوبه متوسطه در واقعولی خب تازه شروع کردی قطعا پیشرفت میکنیریاضی فیزیک رو بکش بالا

فیزیک میتونم بکشم بالا ولی ریاضی خیلی ضعیفم فیلم آموزشی کرمی میبینم نمیدونم باید چیکار کنم

خواهش میکنم❤️دعا کن برام لطفایه خبر مهم رو تا آخر این هفته میشنوم❤️🌸

ممنون از راهنمایی هات خوش قلب

چشم دعات میکنم انشاا.. همیشه خوش خبری باشه برات😘

شما هم برام دعا کن امسال قبول شم دلم خیلی کرفته

ممنون از راهنمایی هات خوش قلبچشم دعات میکنم انشاا.. همیشه خوش خبری باشه برات😘شما هم برام دعا کن امس ...

حتما عزیز دلم

انشالله سال دیگه خبر قبولیتو همینجا بدی تگم کنی❤️

ما یه گپ کنکوری زدیم رقابتی میخونیم خواستی بیا

زن بودن گاهی هم‌ز‌مان خواستن و نخواستن است. در من زنی هست که رویای صبح‌دم چشم‌گشودن به روی لبخند تو را دارد، در من زنی هست که در تمنای گریز از هر بایدی است، بایدِ چشم‌گشودن حتا. میان این دو زن، تو تکه‌تکه خواهی شد، طاقت نخواهی آورد، خشمت سرانجام، تنها نصیب من است و من تاب تنها شدن از تو را ندارم. پس بگذار از ابتدا نباشی.