2777
2789
عزیزم من رشتم ریاضی بوده ، رتبم زیر ۱۰۰۰ شده.والا سالانه ۲۵ تومن معقوله ولی هفته ای یک ربع رو نمی فه ...

عزیزم شما  که از مشاور نتیجه گرفتی میشه راهنمایی کنی لطفا 

من تاره مشاور گرفتم انلاین هرشب گزارش کار و ساعت استفاده از گوشی و هرروز درسایی که میخونمو فرداش مرور و دوباره تست سنجشی میزاره دوستم باهاش داشت نهاییاشو خوب گرفت ولی یکی از دوستای دیگم دودلم کرده که این بده و فلان 

ببخشید استارتر🫠 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا بده دقیقا؟!مشاور به این خوبی!الکی شک نکن

ممنون عزیزم 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
عزیزم من رشتم ریاضی بوده ، رتبم زیر ۱۰۰۰ شده.والا سالانه ۲۵ تومن معقوله ولی هفته ای یک ربع رو نمی فه ...

عزیزم ببخشید شما میانگین تایم مطالعه روزانه تون چطور بود و از چه سالی شروع کردید؟ رشته دانشگاهتونو چی زدید؟ اگه پیشنهاد یا نصیحتی هم دارید ممنون میشم بگید💗

فیزیک میتونم بکشم بالا ولی ریاضی خیلی ضعیفم فیلم آموزشی کرمی میبینم نمیدونم باید چیکار کنم

انشالله

نمیدونم اصلا نمیشناسم اینا رو 

ایشالله که خوبه 

حالا آزمون و خطا میکنی راهت رو پیدا میکنی در نهایت 

نگران نباش وقت داری 

هر جا حس کردی اشتباه رفتی برگرد

اینکه تو‌مسیرت قدم برداری مهمه از اشتباه کردن نترس

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

انشاللهنمیدونم اصلا نمیشناسم اینا رو ایشالله که خوبه حالا آزمون و خطا میکنی راهت رو پیدا میکنی در نه ...

خیلی ممنون انشاا.. خدا کمکم کنه 

اگر تجربه ای دارید که فکر می‌کنید کمکم میکنه میشه بهم بگید🙏کلا در هر زمینه ای ...

خیلی ممنون انشاا.. خدا کمکم کنه اگر تجربه ای دارید که فکر می‌کنید کمکم میکنه میشه بهم بگید🙏کلا در ه ...

انشالله

ببین ساعت مطالعه ات رو بالا نگه دار

روزخوانی بکن و درس های همون روز رو‌همون روز یاد بگیر 

تو حاشیه نرو

برای همه چیز فیلم نبین چون وقتت رو‌ میگیره 

تحت تاثیرحرف هر کسی قرار نگیر 

آزمون زیاد بده و حتمااا تحلیلشون کن 

من اینا به ذهنم میرسه 

اگه سوال خاصی خودت داری بپرس

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

خیلی ممنون

قربونت