2777
2789
مرسی🌸جای دیگه نمیتونی بری؟حتی شده آنلاین.

آنلاین یکی پیدا کردم خوب بود ماهانه بود. ماهی ۱.۵

ولی آزمون و اینا نبود

دو هفته امتحانی باهاش گرفتم وقتی زنگم میزد عجله داشت قطع کنه😂منم اعصابم خورد شد ادامه ندادم

تماس هامون بیشتر ۲۰دقیقه نمیشد

ولی برنامه اش خوب بود خوش برخورد بود و مرور و جمع بندی و.. خیلی خوب بود

نمیدونم با کدومشون بگیرم

بنظرت به انلاینه رک بگم که شما وقت کمی برا تماس میذاشتید؟🫠تا شاید قبول کنه یه چیزی بگه

نمیدونم والا

خیلی دوسش داشتن مشاور خوبی بود ولی اینکه عجله داشت قطع کنه رو مخخخخخ بود🤌

پسرم امسال میره۱۲انسانیبراش مشاورگرفتم،گفت ازدوشنبه شروع میکنیم ولی براش یکم دیرشده😐

بیخود میگه اینا همه برا تبلیغ خودشون میگن ولی از اینجا به بعد تابستون رو خوب بخونه اگه خونه نمیخونه بفرستید بره کتابخونه یا پانسیون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین یکی پیدا کردم خوب بود ماهانه بود. ماهی ۱.۵ولی آزمون و اینا نبوددو هفته امتحانی باهاش گرفتم وق ...

اره آره چرا نگی؟

حتی شده بهش بگو من خیلی از برنامه ایناتون راضی بودم حتی اگر ۵۰۰ هزار تومنم بذارم رو مشاوره ماهیانه مسئله ای نیست ، فقط از این به بعد تایم ارتباطمون بیشتر باشه.

( اگه مشکل مالی نداری)

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

اره آره چرا نگی؟حتی شده بهش بگو من خیلی از برنامه ایناتون راضی بودم حتی اگر ۵۰۰ هزار تومنم بذارم رو ...

بنظرت چون آزمون ازم نمی‌گرفت مشکلی نیست؟ ...

من مشکل مالی ندارم ولی ۲ت ماهانه برا نیم ساعت صحبت نمی ارزه🥲😅

بعد اگه قرار باشه ماهی ۲ بدم با اون حضوری ی قیمت میشه

حالا کدوم؟ 

به حضوری چی بگم بیشتر باشه تایم ببینم چی میگه؟

نظرت راجب پانسیون چیه؟

به جز پانسیون و مشاور بنظرت چه چیزها و چه کارهایی تو سال کنکور مهمه ببخشید سوالام زیاد شد❤️❤️❤️

متاسفانه خودخوان نیس،فوقش روزی،یه ساعت،زرنگه ولی ازایناس که یکی باید هندلش کنه براهمون مشاورگرفتم

مشاور فایده ای نداره اصلا ب مشاور دل نبند عزیزم

من فارغ التحصیلم الان ولی وقتی مدرسه میرفتم مشاور هایی ک داشتم اونقدر پیگیر نبودن فقط به فکر پول هستند دلشون برا دانش آموز نمیسوزه

چون خودخوان نیست میگم بره کتابخونه

توی خونه ممکنه تلوزیون ببینه بازی کنه و بره سر گوشی و..

ولی کتابخونه کاری نداره انجام بده مجبوره بخونه

اگه خودت خوب برنامه ریزی میکنی نه لازم نیست

منم خودم میریختم 

البته مدرسه هم بود ولی با اونا پیش نمی‌رفتم 

بیشتر با آزمون ها جلو میرفتم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بنظرت چون آزمون ازم نمی‌گرفت مشکلی نیست؟ ...من مشکل مالی ندارم ولی ۲ت ماهانه برا نیم ساعت صحبت نمی ا ...

ببین اول واسه آنلاینه بگو گزارش کارتو دقیق چک میکرد و حساس بود؟

مشاوری رو انتخاب کن که علاوه بر اون حرف زدنا رو گزارش کارت هم حساس باشه .

تعداد تستات رو دقیق بررسی کنه و حواسش باشه بهت.

حالا هم میتونی به انلاینه اینو بگی هم حضوریه. 

در کل بهت بگم ۵۰۰ اضافه بذاری چه واسه مشاور آنلاین چه حضوری ، هر کاری بگی برات میکنن. فقط قبلش کامل باهاشون طی کن.

ببین اگر فضای خونتون آرومه و تمرکز داری ، الکی هی جابه جا نشو تو کتابخونه و پانسیون و این داستانا .

اگر رفت و آمد زیاده و اذیت میشی راجع به پانسیون فکر کن.

ببین مهم ترین چیز توی کنکور استمرار و نظمه.

این نظم توی همه چیزه یه کنکوریه 

تو درسش ، خوابش ، خورد و خوراکش 

همه چیزت باید رو حساب کتاب باشه.

استمرار هم خیلی مهمه 

لزومی نداره یه روز ۱۷ ساعت بخونی یه روز ۲ ساعت 

تو هر روز ۸ تا ۹ ساعت بخونی کافیه 

نیازی به ساعت مطالعه نجومی نیست.

خواهش میکنم ، هر سوالی داشتی بپرس ❤️

اره آره چرا نگی؟حتی شده بهش بگو من خیلی از برنامه ایناتون راضی بودم حتی اگر ۵۰۰ هزار تومنم بذارم رو ...

ی چیزی هم بگم اون مشاور ک حضوری ۴۵ دقیقه تو راهم که برم فقط.. برگشت هم جدا

اینم خودش یه مشکله

و خیلی به دلم ننشت

چون از همین اول میگه با شرایطی ک داری احتمال قبولی ات کمه

دلم شکوند

بنظرت چی به مشاور انلاینه بگم که محترمانه باشه و حرفی هم از پول فعلا نزنم فقط بگم تایم بیشتر باشه .چجوری بیان کنم.

بعد ببینم چی میگه. بعدش پول رو میگم

اگه خودت خوب برنامه ریزی میکنی نه لازم نیستمنم خودم میریختم البته مدرسه هم بود ولی با اونا پیش نمی‌ر ...

خودم خیلی خوب برنامه ریزی میکنم ولی تازه شروع کردم و پیشرفتی هنوز ندیدم😅بعدم به نظر خودم دارم خوب پیش میرم نمیدونم نسبت به رقیب هام خوبه یا ن برا همین میگم مشاور...

ی چیزی هم بگم اون مشاور ک حضوری ۴۵ دقیقه تو راهم که برم فقط.. برگشت هم جدااینم خودش یه مشکلهو خیلی ب ...

نظر شخصیم اینه که انلاینه بهتره .

ببین چون سیو تایم خیلی مهمه واست

هی نباید رفت و آمد کنی

به اون مشاور انلاینه زنگ بزن دو دقیقه ازش تعریف کن و بگو مثل شما ندیدم و باهاش ارتباط نگرفتم و فلان و بهمان فقط اگر بشه یه مقدار تایم مشاوره تلفنیمون بیشتر باشه ، مبلغش هرچقدر بیشتر شد باهم طی میکنیم.

خودم خیلی خوب برنامه ریزی میکنم ولی تازه شروع کردم و پیشرفتی هنوز ندیدم😅بعدم به نظر خودم دارم خوب پ ...

خب از آزمون ها میفهمی کجا وایسادی دیگه

آزمون دادی؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

ببین اول واسه آنلاینه بگو گزارش کارتو دقیق چک میکرد و حساس بود؟مشاوری رو انتخاب کن که علاوه بر اون ح ...

مممنونم از راهنمایی هات عزیزم❤️❤️❤️👌👌🌸🌸

ببین مشاور کنکور ها خیلی دنبال پول هستن

من بارها تجربه اش رو داشتم 

مثلا یه چیزی رو باهاشون طی میکنی میگن آره حتما اینطور پیش میریم گزارش کار میبینم و فلان بعد اصلا عمل نمیکنن!

من چندتا عوض کردم. اطرافیان و دوستامم همینطور

اگه بهش بگی ۵۰۰ میذارم روش میگه اوکی ولی بعد عمل نمیکنه چون داش برا دانش آموز نمیسوزه

کاش همینقدر که شما میگی منطقی بودن😂😂

من از اول بهش گفتم گزارش کار نمیفرستم و تو تماس هفتگی گزارش کار بهتون میدم (چون هزینه پیگیری جدا بود میخاستم هزینه کمترشه) ولی باز با این حال میگفت بفرست ولی چند روز یبار چک میکرد و خیلی پیگیر نبود

مممنونم از راهنمایی هات عزیزم❤️❤️❤️👌👌🌸🌸ببین مشاور کنکور ها خیلی دنبال پول هستنمن بارها تجربه اش ...

قربانت😂❤️

ببین باید طوری حرف بزنی که حساب ببرن

اگر صدات اینا بچه گونه ست بده خواهر بزرگترت یا مادرت حرف بزنه .

چهار بار بگه دیگه دخترم تصمیمشو گرفته و امسال میخواد با کمک شما قبول شه دیگه همه جوره هواتو دارن.

من همه پشتیبان های قلمچی رو همینجوری تو دستم گرفته بودم😂

همه به خط بودن.

نه مشکل اینجاست آزمون ندادم و از مهر میخوام بدممیترسم تا آزمون بدم و ببینم چطور دادم دیربش

اهان راست میگی

چه قدر دیر چرا تابستون آزمون ندارن؟

آزمونهای پارسال اینا رو بده خب 

ببین با درصدهای مشابه تو چی بوده وضعشون؟