سلام خانما شب همگی بخیر؛این تاپیک و به دلم افتاد بزنم شاید یکی نیاز داشته باشه بهش ؛حرفامو جدی بگیرین به دلم افتاده قصدم جز کمک هیچی نیست؛تروخدا حتی اگه بی اعتقادین نوشیدنی های الکلی و سیگار و ترک کنید میدونید چقدر ماده مخدر داره؟حیف جوونیتون حیف زیباییتون نیست؟حیف رحمتون نیست؟حیف پوست و موهاتون نیست؟حیف بدن زیباتون نیست خراب شه؟چرا خودتونو در معرض سرطان و اسیب های جدی ریه و سلامتی و کبد میزارید؟حیف بدنتونه بخدا ما خانما مثل گلیم چرا این چیزا پژمردمون کنه؟لطفا خواهش میکنم عوارض خیلی بدی ذاره چه رو سلامتی چه رو ظاهر چه رو بچه دار شدنتون در اینده سیگار هفت هزار تا ماده مخدر داره؛درمورد نوشیدنی های الکلی؛اخه نه مزه خوبی داره نه طعم خوبی داره نه حس خوبی میده بعدشم که لب و دهن ادم خشکه و حس میکنه داخل کویره؛موقع مصرفشم که ادم فقط رو رفتارش کنترل نداره؛کلیم اسیب به سلامتی و زیبایی میزنه؛کلیم پول باید بدین برای مارکای لیبل دار ؛هیچ لذتیم نداره خب هرجور نگاه میکنم ضرره چرا میخورید؟بخدا حیفین زیبایی و سلامتیتون به باد میره ؛لطفا بخاطر خودتونم که شده امشب رو حرفام فکر کنید شاید یکی از شر این افتا راحتشد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
عشقم من با کلمه بدن خودشونه کاملا موافقم و بنظرم کاملا درسته ولی دورت بگردم سیگار یا الکل حتی موقع مصرفشون هیییچ لذتی ندارن نه موقع مصرف نه بعدش تازه کلی از پولشونم هدر میره و بوی بد میگیرن و اسیب به ظاهر و سلامت و...لاقل یچیز باشه که لذتش بیارزه درست میگیم لاقل حال میده اما نوشیدنی های الکلی و سیگار که لذتی ندارن؛بعدشم حیف جوونیشون نیست با این چیزا خرابش کنن؟