2777
2789
عنوان

خانمایی که ال کل مصرف میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 31 پست
دیشب رفتیم پارک پیاده روی متاسفانه بچه های زیر ۱۵ سال اکثرا دستشون سیگار بود یا سیگاری منم مثل شما ه ...

اصلا بحث سن نیست قربونت بشم سیگار چه کوفتیه حالا که برای بالای ۱۵سال مصرفش خوب باشه سیگار برای هیچ رده سنی خوب نیست سیگار سرتاپا ضرره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر زنان دارو‌چی داد بهت؟

دکتر زنان نتونست برام کاری کنه بهم گفت برو پوست ومو خیلی هم بد رفتار کرد دیگه پیش متخصص داخلی رفتم  آزمایشاتم رو دید نتونست برام کاری کنه دیگه از طریق اسنپ توسط فوق تخصص غدد ویزیت شدم چندتا آزمایش وسی تی اسکن نوشت انجامشون دادم دیگه بهم اول نصف اسپیرونولاکتون و فیناستراید داد بعد آزمایشاتم تغییر نکرده بود دیگه برام سیپروترون کامپاند نوشت 

زیادنه به خاطر اسپیرونولاکتون که مدر هست تا دوازده شب میخوابم ساعت چهار بیدار میشم دوباره تا نه وده ...

شکر و غذاهای فراوردی شده و حذف کن گوشت و مرغ خذف گیاهخوار شو غذاهای ناسالم و فست فود حذف یوگا کار کن حتما ده و یازده شب دیگه بخواب دانه تخم کتان زیاد بخور شکمتم ببند گرم نگه دار استرسم از خودت دور کن

شکر و غذاهای فراوردی شده و حذف کن گوشت و مرغ خذف گیاهخوار شو غذاهای ناسالم و فست فود حذف یوگا کار کن ...

خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون ،من مشکلات خانوادگی زیادی داشتم از ده سالگی تو فشار روحی بودم متاسفانه واسه همین  استرسم بیش از حد هست من زیاد خوراکی های شیرین دوست ندارم فقط نوشابه اونم هفته ایی یک لیوان گوشت قرمز اصلأ مصرف نمیکنم  مرغ هم یک تیکه کوچک اندازه قوطی کبریت سینه مرغ مصرف میکنم فست فود که هم اصلأ استفاده نمی کنیم  من استرس واضطرابم درمان میشد خیلی خوب میشد