2777
2789

من ۸ سال پیش کنکور دادم شرایط خیلی بدی داشتم حتی یه اتاق نداشتم که توش درس بخونم پول کتاب نداشتم کتاب زیستم که اصلی ترین کتاب بود دست دوم مال چندین سال پیش بود و همه تستاش قدیمی بودن

رفتم قلمچی بورسیم کنن اول قبول نکردن گفتن ما کسایی رو بورسیه میکنیم که پدر نداشته باشن با اصرار من اومدن خونه زندگیمونو دیدن بورسیم کردن که یک سال آزمون بدم رایگان 

حتی وقتی هوا تاریک میشد از یه ساعتی به بعد حق داشتم برق روشن کنم قبلش میرفتم مینشستم تو پارکینگ درو باز میذاشتم که نور چراغ برق توی کوچه بزنه رو کتابم درس بخونم به خاطر اینکه بابام به شدت خسیس بود

سال اول میخواستم پشت کنکور بمونم مامانم گفت نمون تو این خونه خودتو بدبخت میکنی یه رشته ی پیراپزشکی قبول شدم با یه رتبه ی مرزی

چون رتبم تقریبا خوب بود و پزشکی نیوردم خیلی ناراحت بودم بعد یه ترم انصراف دادم که دوباره درس بخونم 

فرایند انصراف تا وسطای اسفند طول کشید و تقریبا ۴ ماه زمان موند تا کنکور بعدی تو این ۴ ماه مامان بابام دعواشون شد و مامانم دنده هاش شکست و من یک ماهشو درست نخوندم و رتبم در نهایت ۵۰۰ تا بهتر شد 

پزشکی تعهدی آوردم

حالا یه فامیلامون چندین دفعه گفته شانس آوردی که با این رتبه قبول شدی پزشکی اگه تعهدی نبود قبول نمیشدی!! سازمان سنجش منو قبول اعلام کرده این میگه شانس آوردی کثافت من خیلی ناراحت میشم هر دفعه که میگه چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام و با آرامش و با لبخند بگو 

من زحمت کشیدم 

تلاش کردم 

الکی به اینجا نرسیدم 

و این حرفایی که اینجا گفتی و به اون هم بزن البته اگه دوست داشتی 

بگو اگه شما به این میگین شانس 

من افتخار میکنم که شانس آوردم 

وای چقدر بد عزیزم حالا حتما قرار نیست همه فقط پزشک بشن که همون رشته ادامه داده بودی الان به بهره برد ...

اشتباه کردم الانم خیلی ناراحتم که با این شرایطم تازه ۸ ۹ سال باید برم روستای دور افتاده تک و تنها

خداروشکر عزیزدلم انشالله موفق و سربلند باشی، اهمیت نده آدمای حسود اینجوری خودشونو تخلیه میکنن ، بگو تا باشه از این شانسا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....