من ۸ سال پیش کنکور دادم شرایط خیلی بدی داشتم حتی یه اتاق نداشتم که توش درس بخونم پول کتاب نداشتم کتاب زیستم که اصلی ترین کتاب بود دست دوم مال چندین سال پیش بود و همه تستاش قدیمی بودن
رفتم قلمچی بورسیم کنن اول قبول نکردن گفتن ما کسایی رو بورسیه میکنیم که پدر نداشته باشن با اصرار من اومدن خونه زندگیمونو دیدن بورسیم کردن که یک سال آزمون بدم رایگان
حتی وقتی هوا تاریک میشد از یه ساعتی به بعد حق داشتم برق روشن کنم قبلش میرفتم مینشستم تو پارکینگ درو باز میذاشتم که نور چراغ برق توی کوچه بزنه رو کتابم درس بخونم به خاطر اینکه بابام به شدت خسیس بود
سال اول میخواستم پشت کنکور بمونم مامانم گفت نمون تو این خونه خودتو بدبخت میکنی یه رشته ی پیراپزشکی قبول شدم با یه رتبه ی مرزی
چون رتبم تقریبا خوب بود و پزشکی نیوردم خیلی ناراحت بودم بعد یه ترم انصراف دادم که دوباره درس بخونم
فرایند انصراف تا وسطای اسفند طول کشید و تقریبا ۴ ماه زمان موند تا کنکور بعدی تو این ۴ ماه مامان بابام دعواشون شد و مامانم دنده هاش شکست و من یک ماهشو درست نخوندم و رتبم در نهایت ۵۰۰ تا بهتر شد
پزشکی تعهدی آوردم
حالا یه فامیلامون چندین دفعه گفته شانس آوردی که با این رتبه قبول شدی پزشکی اگه تعهدی نبود قبول نمیشدی!! سازمان سنجش منو قبول اعلام کرده این میگه شانس آوردی کثافت من خیلی ناراحت میشم هر دفعه که میگه چیکار کنم؟