2777
2789
عنوان

وقتی یکی میگه شانس آوردی دلم میخواد بکشمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوحالت داره یا این نفر خیلی ازتون دوره و هیچ یک از مشکلاتت رو نمیدونه به همین خاطر میگه شانس اوردی. حالت دوم اینکه همه اینا رو میدونه و داره شدیدا حسادت میکنه بهت و چون میدونه خودش یا عزیزش نمیتونه تو درس مثل شما موفق بشه از حسادت اینارومیگه چون نمیونه خوشو بالا بکشه میخواد ارزش زحمتت رو پایین بکشه و با این حرفا آتیش دلش رو خاموش کنه

ولی دختری مثل تو با این شرایط واقعا اراده غبطه خوری داشته که تونسته تا این حد زحمت بکشه. من شخصا به اراده و تلاشت غبطه خوردم و امیدوارم همیشه همینقدر بااراده و محکم باشی . برات آرزوی خوشبختی و موفقیت دارم هموطن گلم

یه لحظه استرس شدید گرفتم حالم خوب نبود اصلا حال گرفته بود

اومدم همینجوری سایت اتفاقی تاپیکت‌دیدم :)

ورودی دوزادهم تجربیم و تا الان نتونستم درست بخونم احساس میکنم دیر شده

تا اخرش شهریور دستم بنده

ولی حال روحیم خوب نیس واقعا از استرس چیزی نمونده ازم

بگو هیچکس بدون تلاش شانس نمیاره ناراحتت می‌کنه رفت و آمد نکن باهاشبعد مستقیم بگو ناراحت میشم از حرفت ...

به مامانم زنگ میزنه مثلا برای احوال پرسی

دیروز پرسیده من کجام مامانم گفته شیفته و بچم روز تعطیل و غیر تعطیل میره برگشته گفته دوماه دیگه دکتر میشه خیلیم شانس آورد که با اون رتبه قبول شد پزشکی

اشتباه کردم الانم خیلی ناراحتم که با این شرایطم تازه ۸ ۹ سال باید برم روستای دور افتاده تک و تنها

این حرفو نگو. نزار انرژی منفی بعضی حرفا و آدمها هدفت رو کمرنگ کنه. تو سال اول از نظر خودت و شرایطی که توش بودی بهترین تصمیم اون لحظه تو گرفتی . و بالاخره شکرخدا تونستی پزشکی بخونی . آدم باید به رشته ای که میخونه علاقه داشته باشه تو هم علاقه و هم استعدادشو داشتی پس با قدرت ادامه بده و دلسرد نشو. به خودت افتخار کن

خانم دکتر میشه بگید تعهدی دقیقا چند ساله؟

روستایی که می فرستن از روستاهای استان خودتونه یا هر جای کشور که بخوان؟

تا حدود چه رتبه ای پزشکی تعهدی میاره؟

اگه رتبه و سال قبولی تونم بگید که خیلی لطف کردید( من پشت کنکوریم برای خودم میخوام وگرنه قصد دیگه ای ندارم🥺)

اگه به سوالام جواب بدین خیلی ممنون تون میشم🥺🙏🌹

اگه پزشکی تعهدی نبودمثل زمان های قبلشما قطعا قبول نمیشدی با این رتبه عزیزم

رتبه ی من ۲۳۰۰ بود 

من قبلش همه ی شهرا رو زده بودم حتی زاهدان روزانه ولی نیوردم 

دختر عمم با رتبه ی ۲۰۰۰ چندین سال قبل من قبول شد یزد روزانه وقتی تعهدی اومد اون اوایلش که من قبول شدم از ظرفیت روزانه کم شده بود

عزیزم دوحالت داره یا این نفر خیلی ازتون دوره و هیچ یک از مشکلاتت رو نمیدونه به همین خاطر میگه شانس ا ...

همشو میدونه حتی خودش اومد دید که تو پارکینگ تو تاریکی درس میخونم و دلش به حالم سوخت 

همسایه ایم علاوه بر فامیل بودن

خانم دکتر میشه بگید تعهدی دقیقا چند ساله؟روستایی که می فرستن از روستاهای استان خودتونه یا هر جای کشو ...

خواستی همین نظرت رو کپی کن تاپیک بزن،،،،،، خیلی ها میان تجربه خدشون واطرافیانشون رو بهت میگن 

منم میام بخونم

من تاپیک اخرم رو نمیخوام تغییر بدم بهمین دلیل خیلی وقته نتونستم تاپیک بزنم

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین