2777
2789

خسته شدم بخدا الان تو این وضغیتم باید استراحت کنم بخاطر قلب بچه این نمی‌فهمه از صبح برپام یاجارو میکنم یا طی میکشم با لباسشو از زمین جمع کردم خودش کمه تو خونه پر پرنده کرده اینا برام اومد دارن یکسره با زیر اونا رو تمیز میکنم آب می‌ذارم غذا می‌ذارم یاهم پر ها وکثیفی هاشون رو از زمین جارو میکنم روزی ۲۰ باز جارو میزنم کمر نمونده برام اینم یکسره یاخوابه با گوشی دستشه حرفم میزنم میگه غر میزنی باز پامیشه می‌ره بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مرد کارم میکنه تو خونه؟

مگه کار خونه امضاشده ک مختص زن فقط

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

از اول باید عادتش میدادی یا اینکه شما هم نکنی و بگی نمیتونم حدقل پرنده هاتو خودت جمع کن

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

گوشی گوشی گوشی...پدر همه رو درآورده ازجمله خودمون....باید خودش بفهمه و درک کنه دیگه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نکن روزی 20 بار جارو

پرنده ها مال خودشن تمیز کنه خودش

گاهی غذا نیز گاهی ظرف کثیف باشه چیزی نمیشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بره گمشه پرنده اشو بگو ببره وگرنه میدم گربه بخوره صبح بلند سدی خوروش بزار واسه دو وعده 

ظرفا تو ظرفشویی 

ظرفشویی نداری بگو بخره شب اومد بریزه تو ماشین 

پارچه بزار سفره میخای پهن کنی اشغال نریزه