2777
2789

من بستگی به حال و روحیم داره 

حالم خوب باشه همه چی  رو رواله ، شاد وخندان و خوش رو و مرتب همچنین خوش تیپ ،چقدر به چهرم میرسم تو اون موقع ها ،مومرتب وزندگی هم تمیز ومرتب 

ولی امان از روزی که  حال و روحیم خوب نباشه ، مو شلخته و حتی به زور تو اون موقع غذا میخورم ،به نصف کارم نمیرسم و بیست چهاری تو گوشی و زندگی کثیف 

اما بعضیا تو هر شرایط تمیز هستن،  هم خودشون هم زندگی شون 

چطوررییییی؟؟؟؟

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا باید تو ذات ادم باشه . من الان پدرم بیمارستان نابود شدم عملا از قیافه افتادم عذا نمیخورم لباس کلا دو دست ده روز میپوشم 

اما مادرم خدا حفظش بکنه مرتب کارای خونه میکنه غذا میخوره غذا درست میکنه لباس تمیز ، کارای بیمارستان انجام میده، گریه هم میکنه 

عادت کردن در هر شرایطی مرتب باشن

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اونا روح ندارن

😆😂😂😂👏👌👌

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره