2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی انرژی میخواد

بعضی بچه های ما کنار دانشگاه به عنوان مشاور کنکور هم کار میکردن، درآمدشون هم خوب بود

ما البته فرهنگیان بودیم درسامون سبک بود

موندم اینایی که پزشکی میخونن و همزمان کار میکنن اونا دیگه چقدر سختشونه

دوستان کاربر ۵ ساله هستم ❤️

اگه سنگین برداری میشه مثلا دو روز سنگین برداری واحدها رو بقیه روزا بیکار...البته بازم بستگی داره اون ...

دوستام که دانشگاه میرن خود دانشگاه انتخاب واحد کرده و کل هفته از ۸ تا ۶ غروب کلاس دارن 

دقیقا عینه مدرسه:/ 

دانشگاه دولتی ایمطوریه 

دوستام که دانشگاه میرن خود دانشگاه انتخاب واحد کرده و کل هفته از ۸ تا ۶ غروب کلاس دارن دقیقا عینه مد ...

اون اول ترمه بقیه ترم ها دست خودته

من عملی هام ۴ساعته و عمومی ۲تا۳ساعته و ترم دو اومدم همه روز هارو پر کردم

اما یکی از بچه ها اومد سه روز پر کرد و بقیه بیکار

یعنی من از صبح تا شب همش کلاس خسته و کوفته حتی نمی‌تونستم کارهامو پیش ببرم نه تفریح نه هیچی 

دیگه این ترم گفتم سنگین بردارم بهتره همه تو دو سه روز تموم بشه بره

🎀🌸🍓🌱

دوستام که دانشگاه میرن خود دانشگاه انتخاب واحد کرده و کل هفته از ۸ تا ۶ غروب کلاس دارن دقیقا عینه مد ...

البته که دانشگاه همیشه همینطوره از صبح تا شب کلاسی خیلی سخته ولی سنگین برداشتن بهتره

🎀🌸🍓🌱

موفق باشی گلم نمیدونم چیکار کنم برم دانشگاه یا نرم ۲۲ سالمه

نمیشه موفق بودن زندگی رو به دانشگاه رفتن و نرفتن نسبت داد اما دانشگاه اینطوریه که مثل یه تجربه خوب میمونه 

تو با آدما آشنا میشی مستقل تر میشی با اساتیدی آشنا میشی که ممکنه همونا بهت کمک کنن 

من خیلی هارو شنیدم به واسطه معرفی استاد وارد کار شدن

خلاصه دانشگاه تجربه خوبیه به شرط علاقه به رشته ات،،،آدم همش یه بار زندگی می‌کنه و اگه قرار باشه کل عمرت تو ترس باشی و ریسک نکنی زندگیت برا خودت بی ارزش میشه

اگه گیر کردی تو این راه با یه مشاور مشورت کن🫂🌸

🎀🌸🍓🌱

یا پیام نورن یا با استادا هماهنگ میکنن نرن کلاسارو ولی خب همه اساتید قبول نمیکنن کلا سخته همزمان کار و تحصیل

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡