2777
2789
عنوان

شما باشید همچنین باشگاهی میرید

98 بازدید | 12 پست

با دستگاه سیم‌کش میخواستم حرکت بزنم دیدم دستگاه مثل همیشه نیس. ی خانوم قبل من داشت با همین دستگاه کار می‌کرد بهش گفتم گفت ن خراب نیست.

خلاصه من رفتم دیدم میزون نیست با ی دستگاه دیگ حرکتو انجام دادم

بعد من ی خانوم دیگ اومد دید خرابه ب مربی گف 

مربی درستش کرد

من از مربی پرسیدم دستگاه خرابه؟

با ی لحن بدی بهم گفت نمیدونم شما داشتی با دستگاه کار میکردی  منم گفتم قبل من خراب بود میتونی از همون خانم بپرسی 

خیلیی بهم بر خورد

بعد گفت ن دستگاه طنابش در اومده بود

خیلی ناراحت شدم طوری ک بغضم گرفت دیگ نتونستم بمونم باشگاه برگشتم 

دیگه دلم نمیخواد برم باشگاهش 

عزیزم🫤 برو باشگاه بذار از نظر احساسی قوی بشی حداقل🫤

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

چه خب کف دستش رو بو نکرده آخرین نفر شما رو دیدن کنار اون وسیله 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب دلت نمیخواد نرو

چیزی که زیاده باشگاه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

کلا بیشتر مربی باشگاها همینطور بی اعصاب و طلبکارن

نمیدونمم چرا

ولی سعی کن اهمیت ندی و ورزشت رو بکنی اگه بازم این اتفاق افتاد به خودشون بگو که بعدا تقصیر تو نیفته

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

چقدر حساسی

به تخمت بگیر همه رو داخل باشگاه

من یه ایرپادم میذارم نه با کسی حرف میزنم نه جواب بقیه رو میدم

ورزشتو کن برگرد

هیکل خوب میخوای

نرفتی دوست یابی کنی با مربی و فلان که 

تو جامعه قرار نیست همه مارو دوست داشته باشن