2777
2789

خواهرانه بگید 

پنج سال پشت کنکورم الانم منتظر نتایج 

رشته های تاپ قبول نمیشم از همین رشته های معلمولی قبول میشم 

خانوادم از اول نظرش این بود که فقط رشته تاپ و بقیه رشته ها فقط وقت تلف کردنه 

الانم میگن یه کار زیبایی یاد بگیر برو تو سالنا کار کن 

اینم بگم شهرمون خیلی کوچیکه 

برم دانشگاه هر رشته ای شد یا یه کار زیبایی یاد بگیرم و دانشگاه نرم❓️

بستگی داره چه هدف و دیدگاهی داشته باشی اگه اهل تفکر و مطالعه ای بلندپروازی به فکر مهاجرتی یا کلا این مدلا حتما برو دانشگاه دانشگاه یه چیزایی بهت میده که هیچ پول و ثروتی بهت نمیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رشته نسبتا خوب، هر دانشگاهی، همراه با کار کردن

مثلا اگر رشته درجه سه و دانشگاه خوب میاری و همزمان رشته درجه دو و دانشگاه معمولی میاری

رشته رو به دانشگاه ارجح بدون اونی که بهتره رو انتخاب کن

و همزمان باهاش کار کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بری دانشگاه بعدش میتونی راحت وارد بازار کار شی به درآمد برسی یا جایی استخدام شی ؟! یا فقط مدرکتو میگ ...

تو یه شهر کوچیک هر حرفه ای هم یاد بگیرم اوضاعم همینه که هست 

میگم حداقل برم دانشگاه یه مدرکی داشته باشم جایی کاری چیزی گیر بیارم 

اتفاقا به نظر من تو شهر کوچیک اگه یه سالن قرتی بزنی کارت بهتر از جاهای دیگه میگیره، چون رقابت به نسبت کمتره.

حتما برو آرایشگری یادت بگیر، درکنارش برو یه رشته خوب حتی شده دانشگاه آزاد

ولی ته تهش پول توی درس و دانشگاه نیست، الآن اکثر لیسانسه ها بعد دانشگاه تازه میفهمن اوضاع حقوقا و بازار کار چقدر افتضاحه و افسرده میشن! بغیر از ۴تا رشته تاپ تجربی بقیه پیراپزشکیا حقوقشون کارمندیه.

من خودم تو دوره دانشجویی فکر میکردم از دانشگاه که فارغ التحصیل شدم فرش قرمز دم شهرداری انداختن میگن بفرما بیا سرکار، ولی بعدش،تازه فهمیدم چقدر اوضاع بده، الان بیشتر دوستام زدن تو کار خیاطی و آرایشگری

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.