2777
2789
عنوان

پسری که دو ساله عاشق یه دختره ولی مادرش راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 77 پست
نه به خدا اصلاااا دوست ندارم به کسی تهمت بزنم خودم دیدم که حرف میزد باهاشون یا استوری میذاشت یا خودش ...

ببین برام بارها پیش اومده چه پیشنهاد بدن چه خواستگاری و خودم نخواستم یا نشده بعدا به حکمت خدا پی بردم دیدم او نگا کن خدایا من اگه میرفتم بدبخت میشدم. مثلا طرف مذهبی نشون میداد خودشو میدیدم کنارش قمارباز هم هس. یا مثلا میدیدم نگو قبلا فلان کارای زشت رو کرده. در کل از خدا بخواه چشمتو باز کنه

ببین برام بارها پیش اومده چه پیشنهاد بدن چه خواستگاری و خودم نخواستم یا نشده بعدا به حکمت خدا پی برد ...

چشمم رو باز کرده ولی عشق کورم کرده هعییی خسته شدم از بی عقلی

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمم رو باز کرده ولی عشق کورم کرده هعییی خسته شدم از بی عقلی

فقط یه چیزی. اگه اون پسره عاشق دختره نیس چرا بازیش میده؟ تو میتونی با پسری باشی که یه دختر شایدم چندین دخترو بازی داده؟ یا مبدونی که قطعا باهاش حرفای احساسی هم زده یا فقط برات ازدواج مهمه و اینکه باطنش چی باشه مهمه نیس؟ اخه کاراش وقتی اینجوریه اون دیگه مذهبی نیس

عزیزم نمی دونم چجوری بگم ناراحت نشین آخه هر موقع گفتم کسی درکم نکرده و حرفای خیلی بد بهم زده و .. بم ...

این پسر به هیچ عنوان مناسب زندگی نیست 

یا بچه ننه اگه عاشق دختره هست 

یا اون دختر رو بازی داده و دخترا براش سرگرمی هستن

در هر دو صورت خودتو بدبخت می‌کنی

مرسی حقکم پیش میاد مردا حقیقت رو بگن مردی که حقیقت رو بگه مرد هست واقعا

منم مرد نیستم. خودم همین کارو کردم. کلا احساس و علاقه شما خانما صادقانه تر هستش

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

خودم همین کار رو کردم یعنی چیکار کردین؟ اخه این کامنت هم حق گفتین

منم بهانه اوردم، منم ترسیدم و جا زدم ۱۴ سال قبل.

الان دقیق می‌دونم چیکار کردم.

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

اونقدر عاشق زنش هم میش ک دوست دخترکیلویی چند دیدم ک میگم

دیگ هیچی قشنگ نی

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته