2777
2789
عنوان

پسری که دو ساله عاشق یه دختره ولی مادرش راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 77 پست
وای نمیدونم ولی حس میکنم خانواده دختره ناراضی باشن باز بهتر از این باشه مادرشوهر ناراضی باشهمگه اینک ...

بله مادرش مذهبیه و دختر خانوم مذهبی نیست .. 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماجرات دقیقا شبیه همون شخصی هست که بهت گفتم. اونم خانواده اش مخالفت کردن و بعد این همه سال هنوزم غمگ ...

عزیزم من میدونم این پسر اون قدر به قول شما عرضه داره که بتونه به عشقش برسه به نظرم خودش هم کم کاری میکنه

با خانواده منم خیلی خوبه رفتارش   

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

مادره در هر حال ظلم میکنه به پسرش

اره خب ولی یه چیزیم که هست اینه که پسره زیاد تلاش نمیکنه یعنی تا الان فقط با دختره تو رابطه بوده و یه بارم باهاش کات کرده 

عزیزم من میدونم این پسر اون قدر به قول شما عرضه داره که بتونه به عشقش برسه به نظرم خودش هم کم کاری م ...

گلم من منظوری نداشتم به دل نگیر 

در کل باید با خودش صحبت کنی جلسه خواستگاری

حدسشو میزدم برا همون غیر مستقیم گفتم به دل نگیری. ولی جات بودم و پسره میومد میگفتم تویی که دو سال عا ...

عزیزم منظورتونو متوجه میشم و قبول دارم تا حدی

ولی به نظرم پسره زیادم عاشق دختره نیست وگرنه باهاش ازدواج میکرد 

فرهنگ هاشونم خیلی با هم متفاوته پسره خانوادش مذهبی دختره غیر مذهبی و مادره هم مخالف سرسخت 

هر چی فکر میکنم اگه منم مناسبش نباشم همون دختر هم مناسب نیست و خودش اذیت میشه 

با خانواده پسر ارتباط نزدیک داریم برا همین میشناسمشون

گلم من منظوری نداشتم به دل نگیر در کل باید با خودش صحبت کنی جلسه خواستگاری

اصلا به دل نگرفتم عزیز دلم 😄

خیلی ممنونم از کمک ها و راهنمایی هاتون 

عزیزم منظورتونو متوجه میشم و قبول دارم تا حدیولی به نظرم پسره زیادم عاشق دختره نیست وگرنه باهاش ازدو ...

در کل به این نیس و نمیتونی فقط با مذهب نتیجه بگیری مناسبه یا نه. اصلا پسری ک به حرف خونواده ش بله و چشم بگه مناسب هیچ دختری نیس😅 در کل امیدوارم اون دختره اگه عمر و احساسشو گذاشته پای پسره و واقعا عاشق همن به همدیگه برسن و بهش ظلم نشه

اگرم هیچکدوم صداقت ندارن و واقعا اصلا عاشق نیستن باز خدا و صلاحش

در کل به این نیس و نمیتونی فقط با مذهب نتیجه بگیری مناسبه یا نه. اصلا پسری ک به حرف خونواده ش بله و ...

عزیزم نمی دونم چجوری بگم ناراحت نشین 

آخه هر موقع گفتم کسی درکم نکرده و حرفای خیلی بد بهم زده و .. بماند 

لطفا این دعا رو نکنید 

برای دختری که هزار تا دوست پسر داشته و با این شخص هم به خاطر پولش و سرگرمی باهاش بوده و حتی بهش خیانت کرده .. 

میدونم عمرا حق رو به من نمیدین ولی مینویسم که خالی شم

من خودم از اون دختر بهش نزدیک تر بودم و حتی میتونستم باهاش وارد ارتباط بشم .. به خاطر خدا این کارو نکردم

الان از خدا میخوام بهش برسم چون حق منم نیست خیلی سال بیشتر از اون دختر عذاب بکشم و .. 

عین حرف هایی که نوشتم راست بود و ازشون مطمئنم 

ممنون میشم اگه بازم حرفی دارین بهم بزنین چون امشب خیلی دلم گرفته

حق دخترای مثل من این نیست به عشقشون نرسن  

عزیزم نمی دونم چجوری بگم ناراحت نشین آخه هر موقع گفتم کسی درکم نکرده و حرفای خیلی بد بهم زده و .. بم ...

بخاطر غیر مذهبی بودنش اینارو میگی یا واقعا مطمئنی که هزار تا دوست پسر داشته؟؟

اگه تهمته و فکرای خودته باید بترسی از این. اما اگه اینجوری نباشه و دختره ناپاک باشه و اون پسره و تو پاک بوده باشین ایشالا بهم برسین. در کل میگم من فقط دعام اینه به کسی ظلم نشه. اون دختر هم اگه احساسش پاکه و عاشقش بوده اتفاقا دعا میکنم اون برسه چون واقعا زمان گذاشته و بیشتر از هر کسی بهش نزدیک بوده و درداشو تحمل کرده عمر و جوونیشو گذاشته

یادت نره که سختترین چیز اینکه تو چشای همسرت نگا کنی ولی ذوق تو چشاش نبینی. پست و استوری غمگین بزاره و یاد گذشتش باشه

به مذهبی و غیر مذهبی نیس

من خودم از خدا خواستم هرگز پسر اینجوری سر راهم قرار نده چون من خودمو جای دختره بزارم قلبم میشکنه نمیتونم انسانیتمو زیر پا بزارم

بخاطر غیر مذهبی بودنش اینارو میگی یا واقعا مطمئنی که هزار تا دوست پسر داشته؟؟اگه تهمته و فکرای خودته ...

نه به خدا اصلاااا دوست ندارم به کسی تهمت بزنم خودم دیدم که حرف میزد باهاشون یا استوری میذاشت یا خودش یه بار علنا گفت که به خاطر پول باهاشه 

ولیییی اینم قبول دارم که دوستش داشته دختره 

منم خیلییی دوستش داشتم و دارم

و اینکه فقط چون به خاطر عقایدم باهاش نبودم بهش نرسم راستش یکم برام غیر قابل درکه🙃💔

اتفاقا شما کار خوبی میکنی کاش منم میتونستم فراموشش کنم ولی صد حیف که اصلااا نمیره از قلبم بار ها خواستم و نشد 

تو هم ناراحت نشو ایشالا که خدا هم بهت کمک کنه

واقعا کاش خدا کمکم کنه 💔 نه بابا چه ناراحت شدنی عزیزم