2777
2789
عنوان

پسری که دو ساله عاشق یه دختره ولی مادرش راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید پسری هم ک سریع شما رو ب مادرش و خانوادش معرفی می‌کنه و حتی تلفنی باهاشون حرف میزنی هم قطعا اد ...

عزیزم من دخترم نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی یه مورد پسر اینجوری دیدم که الان با یکی دیگه ازدواج کرده 

البته اون مورد دختره بهش خیانت کرد 

انشاءالله به عشقت برسی 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

پس چطور بعضیا میگن ممکنه خیانت کنه ؟چون خانواده ی پسر پشت پسرشونه و خانواده دختر مهمه

دیگه اینجا دختر باید عاقل باشه و چارچوب داشته باشه

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

اگرم اون دختری که قراره زنش بشه از این مسیله ک پسره عاشق یکی دیگه س خبر داره اونم نباید قبول کنه چون ...

اون دختر خودمم .. پسره فعلا خواستگاری نکرده ولی احتمال داره 

اگه بیاد من نمیتونم رد کنم چون خیلی دوستش دارم 😭

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

ای وای 😢💔راستش هیچ کدوم من دوستش دارم شاید خواستگارم شه

شاید خانواده اش با اون دختره مخالفت کردن

میفهمم چی میگی ولی عشق یک طرفه عذاب میده آدمو

بنظرم خیلی احتیاط کن. بری زیر یه سقف باهاش زندگی کنی خیلی سخت تر میشه

احترام نیس اون ترسو و بزدل بودنه

چی بگم والا شایدم فقط ادعای عاشقی الکی داره 

شاید خانواده اش با اون دختره مخالفت کردنمیفهمم چی میگی ولی عشق یک طرفه عذاب میده آدموبنظرم خیلی احتی ...

اره دقیقا خانوادش مخالف دختر خانوم هستن 

بله تا الانم خیلییییی عذاب کشیدم 💔

اون دختر خودمم .. پسره فعلا خواستگاری نکرده ولی احتمال داره اگه بیاد من نمیتونم رد کنم چون خیلی دوست ...

حدسشو میزدم برا همون غیر مستقیم گفتم به دل نگیری. ولی جات بودم و پسره میومد میگفتم تویی که دو سال عاشق کسی هستی نباید در حق اون خیانت کنی و شجاع باش و فقط با اون ازدواج کن. ترجیح میدم شرافتمدانه زندگی کنم و اه یه دختر مظلوم پشتم نباشه 

صفر درصد. چون پسری که عاشق باشه ننش که جای خود داره ، خدا هم بیاد اون کار خودش رو می‌کنه

واقعا؟این جمله ای که گفتین چقدر درسته؟یعنی اگه واقعا عاشق باشه حتی حرف پدرش رو زیر پا میذاره؟

وای نمیدونم ولی حس میکنم خانواده دختره ناراضی باشن باز بهتر از این باشه مادرشوهر ناراضی باشه

مگه اینکه دیگه پسره خیلییییی مستقل باشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

اره دقیقا خانوادش مخالف دختر خانوم هستن بله تا الانم خیلییییی عذاب کشیدم 💔

ماجرات دقیقا شبیه همون شخصی هست که بهت گفتم. اونم خانواده اش مخالفت کردن و بعد این همه سال هنوزم غمگینه 

بنظرم اینجور افراد باید جسارت به خرج بدن و برای کسی که عاشقش هستن بجنگن. منتها خیلیا بهاش رو نمیتونن قبول کنن چون مسلما حمایت خانواده رو ندارن 

تو خودتم دوست داری که طرف عاشقت باشه حیفه که اول جوونیت اذیت بشی سر عشق یه طرفه💔