2777
2789
عنوان

خانما یکی از اقواممون مچ زنشو با دوتا مرد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست
مردهارو هم رهامیکرده برن ؟

خب باید زنگ میزد مامور می‌آورد اگه نمیتونست باید رهاشدن می‌کرد حداقل خودش زنده میموند خودش بچه هاشو می‌گرفت الان بچه ها افتادن دست مادرشون خداییش سخت بود بخواد اونارو رها کنه ولی وقتی میدونیم اون دنیایی هم هست پس باید مواظب کارهامون باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما خودت خانومی وقتی دور از جون همسرتو با دو تا خانوم به طرز فجیعی ببینی چیکار می‌کنی ؟؟؟ اون ...

منم میگم خیلی سخته بعضی ها خودکشی میکنن بعضی ها اینجور ولی بی سرو صدا زنشو طلاق میداد کسی چیزی نمی فهمید حیف اون بچه ها نیست حیف زندگی خودش نیست؟ معلوم نیست اصلا از نظر شرعی هم حق کشتن اون مردها رو داشته یا نه 

فک میکنم خدا انقد بزرگ و بخشنده ست که اصن حقوق ب این مرد میده

هرچیزی حساب خودشو داره در صورتی میتونست اونارو بکشه که درحال دخول با چشمش میدید بعد درجا همون لحظه میکشت این دیگه گناهی نداشت ولی غیر از این بود نه دیگه میشه قتل و قصاص داره گناه هم هست حالا کسی نمیدونه اون تو چه خبر بود من که قضاوت نمیکنم ولی برای بچه هاش بد شد

هرچیزی حساب خودشو داره در صورتی میتونست اونارو بکشه که درحال دخول با چشمش میدید بعد درجا همون لحظه م ...

فک میکنم در حال دخول اصن مچشون گرفته خب دیگ وقتی اینو دیدن بلند شدن دیگ