2777
2789
عنوان

حقیقت اینه که

146 بازدید | 25 پست

هیچ وقت روی آرامش رو نمیبینیم تا وقتی که خواسته ها جای حقیقت باشه

باید خواسته ها تعطیل بشن و حقیقت پادشاه جهان باشه 

تا وقتی خواسته ها حاکم باشن 

سرمایه داری و کار برای بقا ادامه داره ،صنعت پو..ن همه گیر میشه ( البته شده ) ، صنعت زیبایی و ابزاری بودن زن دخترانمون رو بی ارزش تر میکنه ، ارزش زن به زیبایی برای تأمین غریزه مرد و ارزش مرد به دارایی برای تأمین امنیت مالی زن خواهد بود ، 

هروقت انسان ها آگاه شوند میتونن آرامش داشته باشن 

نه با سیستم آموزشی کارگری و دستوری ( اگه درس نخونی آینده نداری اگه کارایی برای قدرت نداشته باشی گشنه میمونی نیازمند میمونی ، اگر زیبا نباشی همراه خوب نخواهی داشت ) خلاقیت فرزندانمان و حقیقت جویی فرزندانمان را با جا سازی ضد ارزش به جای ارزش با سیستم آموزشی و تربیتی غلط مریض و منحرف کردن و سپس از مرضشان با پیشنهاد  درمانی سود میبرن ( میگن زیبا باش و تا قیامت برات لوازم زیبایی میفروشند و از مشکلات روحی که از فرار از چهره خود در خودت ایجاد میکنی برای استفاده تو از محتوا ووووووو استفاده میکنن )که این درمان باعث مرض های دیگه میشه و 

چرخه بی پایان 

مغزم ترکید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش چرته همه چی تقدیره تلاش ها فقط برای عده کمی نتیجه میده

تقدیر * 

برای کنترل کلمه خوبیست برای قفل کردن مغز حقیقت جو که ذات انسانه خوبه 

یعنی هیچ چیزی رو ما تعیین نمیکنیم 

زیباست 

اما نه به زیبایی تعیین آینده خودمون 

تقدیر * برای کنترل کلمه خوبیست برای قفل کردن مغز حقیقت جو که ذات انسانه خوبه یعنی هیچ چیزی رو ما تعی ...

ما خیلی کم تعیین کننده هستیم 

داستان زندگی افراد ثابت میکنه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد 

یک عده دویدند و به مقصد نرسیدند 

ارزش زن به زیبایی برای تأمین غریزه مرد و ارزش مرد به دارایی برای تأمین امنیت مالی زن خواهد بود ، 

این جمله رو اصلا قبول ندارم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خوشحال میشم باهم حرف بزنیم و نظرتون رو بشنوم

اقتصاد، مال، امنیت مالی و و چیزایی از این قبیل ساخت انسانه

درواقع زن ها برای این آفریده نشدن که دنبال پول ی مرد باشن و‌مردها هم آفریده نشدن تا چیزی که ما بهش میگیم پول رو برای زن تامین کنن

ازدواج در حیوانات به این صورته که قویترین نر با ماده جفتگیری میکنه و در انسان ها که دارای عقل هستن، یکمی متفاوته و ظاهر استایل و... دخیل هست

ولی پول و اینارو نه من قبول ندارم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ارزش زن به زیبایی برای تأمین غریزه مرد و ارزش مرد به دارایی برای تأمین امنیت مالی زن خواهد بود ، این ...

شما که طرفدار فمینیسمی کتاب افسانه زیبایی نائومی ولف رو نخوندی

اقتصاد، مال، امنیت مالی و و چیزایی از این قبیل ساخت انسانهدرواقع زن ها برای این آفریده نشدن که دنبال ...

ارزش و ضد ارزش ها ساخته بشرند و حقیقت چیزی هست که واقع هست یعنی اتفاق می افته

شما که طرفدار فمینیسمی کتاب افسانه زیبایی نائومی ولف رو نخوندی

الآن گفته‌ی من چه ارتباطی به این کتاب داشت؟!

الآن گفته‌ی من چه ارتباطی به این کتاب داشت؟!

ببخشید راست میگین واقعا معرت میخوام 

میشه بگید چرا  یک زن از مرد خوشش میاد و میخواد باهاش ازدواج کنه و بقیه عمرشو باهاش تقسیم کنه

اقتصاد، مال، امنیت مالی و و چیزایی از این قبیل ساخت انسانهدرواقع زن ها برای این آفریده نشدن که دنبال ...

ظاهر و استایل : اولا کسی که به خاطر ظاهر کسی حاظر باشه عمرشو باهاش تقسیم کنه به خاطر ظاهر یکی زیباتر از اون میتونه زندگیشو به 3 قسمت وشاید بیشتر هم تقسیم کنه 

یه اصل هست تو عصبشناسی به نام اعتیاد دوپامین 

یعنی بعضی از اعمال باعث ترشح دوپامین و سروتونین بیشتر در مغز به صورت غیر عادی میشه با تکرار این عمل مغز همان واکش اولیه رو برای تولید دوپامین بیشتر انجام نمیده درواقع طبیعت مغز همینه که نزاره بدن و خودش بیشتر کار کنه پس عادت صورت میگیره و این عمل عادت اعتیاد گونه میشه یعنی میخوای ولش کنی چون لذت اولیه رو نداره ولی نمیتونی چون بهش عادت کردی و مغزت شرطی شده مطمئن باش خواسته ها راست نمیگن 

حقیقت بعد رهایی اشکار میشه

و حقیقت اینه که مغز مرد طبق تکامل خود بیشترین دوپامین و هورمون های شادی رو با دیدن زن زیبا و خوش اندام برای ادامه نسل  و زن با توجه به تکامل مغز و ژنتیکش ببیشترین دوپامین و هومون شادی رو زمانی که مرد موفق و قدرتمند وبا ظاهری قرتمند که نشون از امنیت است چه مالی و ... تولید میکنن

حقیقت چیزیست که واقع است