2777
2789
عنوان

سن ازدواج

517 بازدید | 47 پست

من خیلی کشته مرده ی تشکیل خانواده هستم 😁 

اما همش دودلم چون از اشتباه کردن میترسم و احساس میکنم هنوز خیلی زوده برام ولی نمیدونم چرا انقدر هولم 😂

حالا به نظر شما سن درست ازدواج چند ساله ؟ 

و اینکه آدم اگه زود ازدواج کنه قبل از اینکه جوونی کرده باشه بعد ها پشیمون نمیشه ؟  

بعد اصلا جوونی کردن و شیطونی کردن خوبه یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از18 تا25 خیلی سن مناسبیه ...ازنظرمن

بنده 17 سالگی عقدکردم

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)

ازدواج و مسائل مربوط بهش رو ؛ اصلا زیر هجده سال

درست نمیدونم....

ازدواج اگر با شخص درست باشه

باعث پیشرفت و بالندگی هم میشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اره خب سفر رفتن با دوست و رفیق خیلی خوبه که من ازش محروم شدم...چون 17سالگی ازدواج کردم.

حالا می ارزه آدم خودش رو از این چیزا محروم کنه و ازدواج کنه یا اینکه بعدا همش میشینه حسرت کارای نکردش رو میخوره ؟