2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 47 پست
همسنیم پس 😁 وای همینش خیلی قشنگه که آدم اختلاف سنیش با بچه هاش کم میشه بعد ها میتونه با بچه هاش خو ...

همچين گفت سنم كمه گفتم ٤،١٥ ١سالشه،😂پاشو خودتو جمع كن همسناي تو بچه هم دارن😜😂

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ٢٠ازدواج كردم عاشق شدم وگرنه قصدشو نداشتم بعدم هم درسمو خوندم هم باهم ديگه كلي عشق و حال كرديم كل ...

منم خیلی خوشم نمیاد از این دوستی های سطحی ولی از یه طرف دیگه اگه آدم قبل از ازدواج با طرف مقابل دوست نباشه چجوری بشناسه اخلاق و روحیاتش رو ؟

حالا می ارزه آدم خودش رو از این چیزا محروم کنه و ازدواج کنه یا اینکه بعدا همش میشینه حسرت کارای نکرد ...

باید ببینی اونی که باهاش ازدواج میکنی چجور آدمیه... من خودم که کم سن بودم، هیچکسم راهنماییم نکرد که چه چیزایی مهمه... کاش قبل از ازدواج بیشتر شوهرمو میشناختم... اون موقع که زیاد دوسش نداشتم...اما الان دوسش دارم نمیتونم کاری کنم... شوهرم اصلا پایه خوش‌گذرونی نیست.این خیلی بده...دوست و رفیق خوب و باحال که بشه خوش گذروند نداره...ماشینم نداره که حداقل خودمون تنهایی بریم بیرون...اگه پنج روز تعطیل باشیم،کل پنج روز خونه‌ایم...فکر کن ما شمالیم، شهرمون دریا و جنگل داره ولی شاید سالی یه بارم دریا نریم...باید طرفتو بشناسی که چجوریه، اهل تفریح و خوش گذرونیه یا نه

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
منم خیلی خوشم نمیاد از این دوستی های سطحی ولی از یه طرف دیگه اگه آدم قبل از ازدواج با طرف مقابل دوست ...

نه منظورم دوست پسر نيست 

منظورم دوستاي دخترن كه باهاشون سفرو اينا بريو نزديك شي 

من بهترين دوستم از همون اول مامانم بوده

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
وای چقدر زود ، الان شوهرتو دوست داری راضی هستی ؟!

اره  چرا نداشته باشم 💖💖💖

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

من ۲۹ سالگی ازدواج کردم و قبلش کلی کار داشتم که ازدواج برام زود بود ...به نظرم بهترین زمان بود برای من 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
باید ببینی اونی که باهاش ازدواج میکنی چجور آدمیه... من خودم که کم سن بودم، هیچکسم راهنماییم نکرد که ...

ای بابا .. آره راست میگی شناخت خیلی مهمه اونم که به این زودی به دست نمیاد انقدر که این پسرا بلدن خوب فیلم بازی کنن آدم باید خیلی زرنگ باشه چهره واقعی شون رو بتونه ببینه ....

منم خیلی خوشم نمیاد از این دوستی های سطحی ولی از یه طرف دیگه اگه آدم قبل از ازدواج با طرف مقابل دوست ...

باید قبلش مراوده داشته باشین حتی اگر براتون مقدروه سفر برین تا شناخت پیدا کنین 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

چرا از ازدواج میترسیتشکیل خانواده کاری هستش که همه میکنن برات ارزو میکنم ایشالا اگه عروسی کردی خوشبخت بشی بدون نگرانی و دلهره و ترس عروسی کنی 😊😊😊💓💓💓💓💓💓💔💔💔💔💔💔💔💔💖💖💖💖💖😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
من ۲۹ سالگی ازدواج کردم و قبلش کلی کار داشتم که ازدواج برام زود بود ...به نظرم بهترین زمان بود برای ...

چقدر خووب 

منم خیلی دوست دارم به کارام برسم ولی این احساس خلا عاطفی نمیزاره 😑

چجوری تا ۲۹ سالگی حواس خودم رو پرت کنم حالا؟😂

اره باید شناخت داشته باشی پدرو مادرش خانوادش خانواده خیلی شرطه البته ها همه اولش با مهربونی میان جلو بعد که خر از پل گذشت میفتن به جونت😊😊😊😊😊 اینارو گفتم که نترسونمت فقط حواست جمع باشه 😂😂😂😂

چقدر خووب  منم خیلی دوست دارم به کارام برسم ولی این احساس خلا عاطفی نمیزاره 😑 چجوری تا ۲۹ سا ...

حواس ات را پرت کنی یعنی چی دقیقا؟؟خب وقتی درگیر کار و تحصیل باشی و دنبال رسیدن به اهداف ات دیگه نیازی نیست حواس پرت کنی😉من سه سال با همسرم دوست بودیم و بعد ازدواج کردیم با شناخت کامل کامل