بنظرتون خوبه؟ منکه میگم باید ۱۰۰ فرسخ از مادر شوهر دورتر خونه ساخت
و اینکه شوهرم بی پوله واسه همین میخواد رو خونه مادرش بسازه چون زمین گرونه
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی چکار کنم وضع خرابه پول اینکه بره زمین بخره نداره
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
با صاحب ملک باید هماهنگ کنید و قولنامه تنظیم کنید که در صورت ساخت طبقه آخر اونجا مال شما هست و میتونید محضریشم کنید
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره
برید اپارتمان بخریدواجبه خونه ویلایی داشته باشبد مگه؟
پول نداره اخه
میخواد کم کم بسازه همینجا
هرگز اصلا و ابدااین همه خونه ندارن شنا هم یکی میدونم مستاجری خیلی سخته ولی زندگی توی یه ساختمون با خ ...
😔واقعا موندم
به حرف بقیه اهمیت ندهخودت بالایی کم و بیش بیا پایین
اینم حرفیه
من موندم مگه مادر شوهر چشه همه ازشون بدشون میاد🤦♀️
دقیقا والا منم تجربه ام کمه ،دورادور دیدمشون ادمای بدی نیستن ولی بازم بخاطر حرفای خانما میگم نکنه واقعا مادر شوهرا همه مار دو سر باشن و نزارن زندگی کنیم
کم کم جمع کنیذ، تبدیل به طلا بکنید و برید اپارتمان بخرید
هزار بار بهش گفتم ،نمیکنه پولارو خرج میکنه