2777
2789
عنوان

بلاک توی واتساپ چطوریه

118 بازدید | 23 پست

اگه کسی رد بلاک کنم یا منو بلاک کنه عکسش مشخصه؟ 

الان یکی توی واتساپ پیامودادم یک تیک خورد 

ولی عکسش مشخصه 

اولش گفتم شاید نت نداره الان 

و از حساب دیگه چک کردم دیدم لست سینش ۶ صبحه در حالیکه پیامو دیروز دادم و همچنان یک تیک خورد  

ولی عکسش هست رو پروفایلش 

میشه بگید الان بلاکم یا نه

چطور نت داشت دوتادتیک نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس رو میتونم ولی تیک‌نخورده دوتا چون وقتی وصل بشن دوتا تیک میخوره و اگه ببینه آبی میشه الان دیدم ۶ ...

احتمالا میوتت کرده

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

یعنی بلاک کنه . عکسش مشخصه توی واتساپ ؟

آرع مشخصه خواهرشوهرم منو بلاک کرده بود همچیش بود ولی بازدیدش نبود با گوشی دخترم امتحان کردم دیدم همچیش هست بجز بازدیدش

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
آرع مشخصه خواهرشوهرم منو بلاک کرده بود همچیش بود ولی بازدیدش نبود با گوشی دخترم امتحان کردم دیدم همچ ...

اره منم الان دیدم از یک حساب دیگه لست سینش هست 

اما منو از حساب خودم انگاری بلاک کرده لست سینش نیس

الان دیدم لست سینش هم مشخص نیست فقط عکس داره به نظرت بلاکش درسته؟

اون ک خودش میتونه پنهان کنه مهم نیس

اگه عکس  داره بلاک نیستی اینو مطمئن باش

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.