2777
2789
عنوان

شوهرم میگه رو خونه مادر شوهر خونه بسازیم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 32 پست
نه کاری ندارن همه مثل هم نیستن بعدش عزیزم باید عروس هم سیاست داشته باشه که بزار نه فقط مادر شوهر همه ...

والا منکه سیاست ندارم اصلا 

همیشه هر کار میکنن منم در جوابشون ازخجالتشون در میام

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

والا منکه سیاست ندارم اصلا همیشه هر کار میکنن منم در جوابشون ازخجالتشون در میام

اشکال نداره همیشه باید باهاشون مهربون باشی بعدشم توام خونت بالایه گفتمت کم و بیش بیا پایین

خدایا شکرت ...💕🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا والا منم تجربه ام کمه ،دورادور دیدمشون ادمای بدی نیستن ولی بازم بخاطر حرفای خانما میگم نکنه وا ...

نه عزبزم همه مادرشوهرابدنیستن بعدم به رفتار خودتم بستگی داره، وقتی میگی اونا خوبن توام خوب باش ازهمون اول لازم نیست شمشیرو از رو ببندی مهربونی کن اونام مهربونن مگرانیکه ذاتشون بد باشه که دیگه هیچی ولی ازهمون اول گارد نداشته باش

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️