2777
2789
عنوان

اگه براتون ماکارونی نذری بدن ری اکشنتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 61 پست
وای من عاشق ماکارونی میگم چرا نمیدن انقد کم میدن خوش به حال هر کسی نذری شمارو میخوره

عزیزم اگر قم هستی برات بیارم .

دعا کنید بتونم انجامش بدم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادمه بنده خدا بود با نیسان ساندویچ ماکارونی بایکم سیب زمینی سرخ کرده پخش کرد یه دونه اش نموند حمله کردن گرفتن بوش عالی بود خیلی هوس کرده بودم

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
تو بگو ی دونه خرمامهم نیتهنذرت قبولخیلی هم عالی💚

مچکرم عزیزم از لطفت

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

سلامنه چرا بد باشه قبول باشه ان شاالله

سلام عزیزم .

ممنونتم 

قبول باشه

ممنونتم .دعا کنید بتونم درستش کنم .با کامنت هاتون انرژی گرفتم 

یادمه بنده خدا بود با نیسان ساندویچ ماکارونی بایکم سیب زمینی سرخ کرده پخش کرد یه دونه اش نموند حمله ...

چه خوب .ساندویچشم گزینه ی خوبیه .

مرسی که گفتی

چطور میدی؟

تو ظرف یه بار مصرف .

الانم یکی از دوستان پیشنهاد ساندویچ شو داد .

شاید همونکارو کنم

عزیزم اگر قم هستی برات بیارم .دعا کنید بتونم انجامش بدم

نه متاسفانه قم نیستم 🥲🥲 خوشا هر کسی همچین نذری میخوره 

ندرت قبول باشه عزیزم حتما میتونی انجام بدی .

حتما حتما  

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂