سلام .من دلم میخواست بخاطر حضرت رقیه نذری بدم به بچه ها .یه دفعه به دلم ماکارونی افتاد .متاسفانه روز شهادتشون نتونستم بپزم .تو این هفته قراره درست کنم .
به نظرتون بد نیست ؟🥲
تجربه ای دارید ؟
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
واسه ۶ تا ماکارونی چقدر گوشت چرخ شده ریختی ؟چقدر رب ؟
برای هر ماکارونی ربع کیلو گوشت کافیه .پیاز هم برای هر ماکارونی دوتا بزرگ .رب هم برای هر ماکارونی چهار قاشق .به عبارتی شش تا ماکارونی یک کیلو نیم گوشت چرخ کرده و دوازده تا پیاز چرخ کرده بیست ها قاشق رب کافیه براش
برای هر ماکارونی ربع کیلو گوشت کافیه .پیاز هم برای هر ماکارونی دوتا بزرگ .رب هم برای هر ماکارونی چها ...
مرسی عزیزم
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.