2777
2789
خب اره کاملا بستگی به شرایط مالی داره

مشکل من مالی نیست حسادتهاتشون،سرخوردگیهاووو.باعث شده دلم نخواد سال تا سال ببینمشون حتی یه زنگ هم نمیزنم بهشون،جالب رو در رو هر روابطمون زبان زد همه است خصوصا که والدینمون فوت کردن 

نه بابا ناراحت نباشالان اقدام کنی فاصله شون میشه ۸/۵ سالعالیه اگه شرایط مالیش رو داری اصلا دیگه شک ن ...

اره خداروشکر شرایط اوکی 

دیگه‌واهمه دارم از حامله شدن 

۵ماهم بود افتاد خیلی خیلی عذاب کشیدم 

دعا کنید برای ما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه چجوری میگن شاد ترن؟؟؟؟؟ب نظرم مسخرستمن جو خونمونو با بچه اول مقایسه میکنم با وقتی ک دومی اومد زم ...

دقیقاااااااا

منم با وجود اینکه دومی خیلیییییی شیطونه و بچه ی خطرناکیه ولی دارم عشق میکنم باهاشون

از یه طرف هرچی بزرگتر بشن ببشتر به درد هم میخورن 

به نظرم تنها کسی که ادم میتونه بهش تکیه کنه خواهر برادره و اینا واسه هم میمونن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
تک فرزندی خوب نیست بعدا که بزرگ بشه تو تنها میشی خیلی سخته نگاه به حرف بقیه نکن که میگن اب و برق نیس ...

هرم مازلو هم اول میگه برطرف کردن نیازهای فیزولوژیک بعد نیازهای روانی 

مشکل من مالی نیست حسادتهاتشون،سرخوردگیهاووو.باعث شده دلم نخواد سال تا سال ببینمشون حتی یه زنگ هم نمی ...

اخه گفتی بستگی به نیازهای اولیه داره ، من فکر کردم از لحاظ مالی میگی

اگه خواهرت بهت حسادت میکنه به خاطر رفتارها و حرفهای  پدر و مادرته که باعث شدن بینتون اختلاف پیش بیاد

من از این موردها زیاد دیدم

تدبیر پدر مادر میتونه بچه ها رو صمیمی کنه

نا آگاهیشونم باعث اختلافشون میشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خب شاید شما واقعا حوصلتو نمیکشیده . نظر خود بچه اولتون چیه؟

چون نسبت بهش حس مادرانه داره بیشتر به زندگیش اشیب زده.اون به عنوان خواهر اول باید حواسش همه جوره به این یکی باشه اما چیزی زیادی دریافت نمیکنه.مگر سالهای اینده که اونم فکر نکنم،

اره خداروشکر شرایط اوکی دیگه‌واهمه دارم از حامله شدن ۵ماهم بود افتاد خیلی خیلی عذاب کشیدم دعا کنید ب ...

منم ۴ ماهگی سقط کردم

ولی بعدش دوباره باردار شدم و همه چی اوکی بود

اینسری با احتیاط بیشتر برو جلو

مشکل قبلیت رو بررسی کن و سعی کن احتمالش رو توو بارداری بعدیت کم کنی

انشاالله هر چی برات خیره پیش بیاد

اخه گفتی بستگی به نیازهای اولیه داره ، من فکر کردم از لحاظ مالی میگیاگه خواهرت بهت حسادت میکنه به خا ...

دوتا بچه عین هوو میمون با شدت کمتربرا هم اگر دوتا هووباتدبیر شوهرشون حسادتشون نسبت به هم کم میشه برا بچهها هم صدق میکنه به نظرم