2777
2789
سه دور بند ناف دور گردنش بوددیابت بارداری داشتم 24 ساعت تو زایشگاه بودم آمپول فشار زدن دردم شروع نشد ...

از آشناها  با وکیوم بچه رو به دنیا اورد. انقدر مکش زیاد بود سر بچه آب اورده بود. بچه فلج مغزی شد. پدر و مادرش  هر روز دارن آب میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آشناها با وکیوم بچه رو به دنیا اورد. انقدر مکش زیاد بود سر بچه آب اورده بود. بچه فلج مغزی شد. پد ...

😭😩دیگه وقتی قانون میذارن فقط زایمان طبیعی دکترها هم به فکر رزومه و کار خودشون هستن از اینجور اتفاقات زیاده

منم دوتا اختااف سنیشون ۵سال

دختر پسر

خیلی باهم دیگه مچ هستند و انگار همدم همن 

من خودم حوصله بازی با بچه ندارم ولی خودشون باهم سرگرمن

هیچ وقت پشیمون نشدم

بچه ها علاوه برمحبت پدرو مادر به محبت خواهرو برادر هم نیاز دارن

من دخترم ۵ سالشه امسال میره آمادگیو بشدت تهت فشارم از طرف مادر همسر و خوده همسر چون همسرم تک فرزندن ...

منم این مشکلو دارم 

همسرم تک فرزند نیست ۴ فرزندن ولی هیچکدوم نوه نیوردن فقط من یه دختر دارم 

میگن تو دوتا دیگه بیار خودمم همش عذاب وجدان دارم که چرا نیوردم

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

من خیلی مرددمهر لحظه و هر روزم بهش فکر میکنمواقعا خسته شدمنمیتونم تصمیم بگیرم🤦🏻‍♀️دخترم حدودا ۸ سا ...

ول کن بابا این حرفارو 

آسیب های تک فرزندی کجا بود

فکر میکنی الان بچه دوم بیاد اولی آسیب نمیخوره؟صد در صد میخوره

پس در هر صورت فرقی نداره.الان بچه شما هشت سالشه و اومدن یک نوزاد بدردش نمیخوره عملا دیکه همبازی نیست 

و خصوصیات بچه تک رو گرفته دیکه دخترت

و اون بچه دوم هم دوباره خصوصیات بچه تک رو میگیره

ینی دوتا تک فرزند داری.و چه بسا دخترت نه تنها شاید خوشحال نشه بلکه بخاطر گریه ها و اذیت های نوزاد و عوض شدن جو خونه ناراحت هم بشه

اینا با این اختلاف حتی تو بزرگسالی ام همو درک نمیکنن چون خودمو خواهرم اختلافمون هفت ساله واس این میگم

پس در نتیجه این بچه دوم و اگر فقط و فقط خودت دوست داری بیاری و واقعا بخاطر خودش داری،میاریش  بیار.چون به هیچ عنوان به درد بچه اولت دیگه نمیخوره

ولی خودتون مایلین و از پس همه چیشم بر میای بیار

حداقل یه نفر کمتر عذاب می‌کشه الان تاپیک در مورد دومی بود که بیارن یا نه در مورد اولی نبود

بنظر ما عذاب نیس پس میتونیم سومی رو هم بیاریم ولی شما که بنظرت عذابه همون یدونه رو‌نیار که هیچ طفل معصومی رو عذاب ندی

بنظر ما عذاب نیس پس میتونیم سومی رو هم بیاریم ولی شما که بنظرت عذابه همون یدونه رو‌نیار که هیچ طفل م ...

عزیزم شما ده تا بزا کی  جلودو گرفته ماهم بچه عذاب می‌دیم نمیاریم چون عقلمون کار می‌کنه نمی‌خوایم تو ایران عذاب بکشه انشالله مهاجرت کنیم میاریم 

[QUOTE=392295589]عزیزم شما ده تا بزا کی  جلودو گرفته ماهم بچه عذاب می‌دیم نمیاریم چون عقلمون کار می‌کنه نمی‌خوای ...[/QUOT نه توروخدا بیار خدا هرکسیو لایق مادری نمیدونه صددرصد و انشالاه که به آدمای بی لیاقتم نده که علاوه بر خودشون به یه طفل معصوم عذاب ندن