2777
2789
😭😭خیلی بابت این موضوع دلخورم

نه بابا ناراحت نباش

الان اقدام کنی فاصله شون میشه ۸/۵ سال

عالیه 

اگه شرایط مالیش رو داری اصلا دیگه شک نکن

من و جاریم اختلاف سنی بچه هامون ۱۲ ساله خیلیییی راحت تر از خواهر شوهرم بچه بزرگ کردیم که اختلاف سنی بچه هاش ۳/۵ سال بود

بدبخت پیر شد تا بزرگشون کنه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استاتر اگه ب دلت داری فکر میکنی ب بچه دوم بیارم .من بعد ۱۰ سال کلنجار رفتن بلاخر دلم ب عقلم پیروز شد ...

عزیزم

انشالله به سلامت زایمان کنی و کوچولوتو بغل بگیری🤍

عزیزم طبق تحقیقات کودکان تک فرزند از هر نظر نسبت به چند فرزندی از سلامت بیشتری برخوردارن.باز هم طبق ...

من خودم تک فرزند بودم پر از خلا

از سمت پدر و مادر تامین بودم اما گاهی آدم نیاز ب خواهر و برادر داره

مخصوصا بعد ازدواج بیشتر احساس نیاز میکردم ب یک خواهر یا برادر

تو مراسما؛آخر هفته ها،وقت دلتنگی،خییییلی وقتای دیگ

خودم فقط یه خواهر دارم با ۹ سال اختلاف سنی تو بچگی به درد هم نخوردیم و هم بازی نشدیمولی الان جونمون ...

اره قطعا خواهر برادر داشتن خوبه ولی منم گفتم بعد از ۲۰ سالگی بچه ی دومت باهم کنار میان ولی قبلش خیلی سختی داره هاا

دو سال اول که دردسرای بچه ی دومتو داری 

از یه جا به بعد سر ک صدای بچه ی دومت  و اذیت شدنای بچه ی اولت شروع میشه باهم صمیمی نیستن اعلب دعوا و حسادت بینشونه

بعدم موقع درس و تحصیل ممکنه به مشکل بخورن خلاصه اینم در نظر بگیر 

عزیزمانشالله به سلامت زایمان کنی و کوچولوتو بغل بگیری🤍

مرسی عزیزم.الان حسم بهتر از دوراهی انتخاب خلاص شدم. .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
دقیقا یه مطالعه دیگه عکس اینوثابت کرده من خودم هنوز هم تو این سن روانم از دست خواهرم داغونه داغون،ال ...

خب اره 

کاملا بستگی به شرایط مالی داره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اره قطعا خواهر برادر داشتن خوبه ولی منم گفتم بعد از ۲۰ سالگی بچه ی دومت باهم کنار میان ولی قبلش خیلی ...

فقط دلخوشیم این دخترم خیلی آروم و حرف گوش کنه

خیلی هم کمکم میکنه و بچه دوست داره

آره منم اینو خوندم که خانواده های تک فرزند شادترنولی به نظرم این یه بعد قضیه ستبچه های تک فرزند دچار ...

آخه چجوری میگن شاد ترن؟؟؟؟؟ب نظرم مسخرست

من جو خونمونو با بچه اول مقایسه میکنم با وقتی ک دومی اومد زمین تا آسمون فرقه

اون موقع هم زیاد برا بچه اول وقت میذاشتیم بازی میکردیم اما الان ی حس دیگ داره

اصلا صدای خنده هاشون جیغاشون

دوییدنشون همه همه انگار ی لذت دیگ داره