2777
2789

مردد بودم چون پسرم خیلی شیطون بود. الان باردارم. همسرم اصرار داشت و دوست داشتـ. چون مرد خوب و با اخلاقی قبول کردم. و فاصله سنی بچها 5سال میشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردد بودم چون پسرم خیلی شیطون بود. الان باردارم. همسرم اصرار داشت و دوست داشتـ. چون مرد خوب و با اخل ...

انشالله به سلامت زایمان کنی و کوچولوتو بغل بگیری🤍

دوتا پسر بفاصله چهارسال دارم

راضیم

ولی اگر الان میخواستم بیارم منصرف میشدم ببینم تکلیف این جنگ چیه

تو جنگ دربه در شیرخشک بودم 

ولی خب دیگ بچم هشت ماهشه تا پنج ماه دیگ شیر خشک بخوره دیگ کمکم قطع میکنم 

مامان دوتا گل پسر

کمک داری خانواده خودت یا همسرت هستن؟اگر نداری چطوری دست تنهابزرگ‌میکنی؟

ن خانواده ها نزدیکن اما کمک نیستن 

هرکی درگیر کارای خودشه و نمیشه از کسی انتظار داشت

همسرم خوبه خدارو شکر خانواده خودم و همسرم و جاریام هم بی نظیرن اما واقعا هر کدوم درگیری های خودشونو دارن

از اولم سعی کردم مسئولیت بچهامو خودم ب عهده بگیرم و سختیاشم با جون و دل میپذیرم چون پذیرفتم من مسئول اونام ن کس دیگه

ب نظرم وقتی از کسی انتظار نداشته باشی خیلی راحت تر کاراتو پیش میبری و برنامه ریزی میکنی برا خودت

دوتا بچه عین هوو میمون با شدت کمتربرا هم اگر دوتا هووباتدبیر شوهرشون حسادتشون نسبت به هم کم میشه برا ...

نه عزیزم اینطور نیست

رفتار اشتباه والدینه که باعث حسادت بچه ها میشه

به یکی بیشتر توجه میکنن یا بیشتر تشویق میکنن یا یه بچه بیشتر دیده میشه و مورد تعریف تمجید قرار میگیره و....... که باعث حسادت بین یچه ها میشه

هیچ بچه ای با حس حسادت به دنیا نمیاد

یه عامل محیطیه که باعث میشه بچه دچارش بشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

فکرمیکنم بیشترین فاصله سنی رو توی این تاپیک بچه های من دارند.پونزده سال ونیم اختلاف دارند.

پشیمون نیستم،چون خیلی بهترازتک فرزندی هست.اما بااین اختلاف سن وبالارفتن سن خودم،واقعا برام خستگی واسترس داره.اگر به گذشته برمیگشتم زودتر فرزنددوم روبه دنیا می آوردم

خدایا بی نهایت شکرت
دلت نسوزه عزیزم شرایط برا بچه آوردن اونم دوتا اشتباه نه آب نه برق نه گاز کوچیکترین نیارامونم برطرف ن ...

یدونه بچه باشه نکنه آب و‌گاز و برق واسش فراهمه؟! با این اوصاف بهتره همون یدونه رم نیارین 

مرده شورشونو ببرم. خدا لعنت کنه اون که زایمان با وکیوم را باب کرد.خداروشکر کن برای سلامت بچه ت روزی ...

سه دور بند ناف دور گردنش بود

دیابت بارداری داشتم 

24 ساعت تو زایشگاه بودم آمپول فشار زدن دردم شروع نشد 24 ساعت جیغ و داد بقیه رو نگاه میکردم

کیسه اب رو پاره کردن 4 ساعت درد مداوم داشتم بچه پایین نمیومد با وکیوم زایمان کرد ولی سزارین نکرد بعد از 6 سال هنوز مثل روز اول یادداوریش حالم رو بد میکنه 4 سال من هر روز گریه میکردم از فشارهای که بهم وارد شد

من ۲ تا دارم با اختلاف سنی ۵ سال

راضی هستم

بدم نمیومد سومی رو هم بیارم ولی توانم کمه و دست تنهام احساس میکنم شاید خیلی اذیت بشم

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗