2777
2789
عزییییزممادرقویییخداحفظشون کنه

ممنونم عزیزم

چون خودم تنها بودم دوس نداشتم بچهام اون حسو داشته باشن البته بچهامم عاشق بچن الان میگن شبا ک میخوابیم آرزو میکنیم نی نی ب دنیا اومد خدا باز بهمون نی نی بده😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم ۵ سالشه امسال میره آمادگیو بشدت تهت فشارم از طرف مادر همسر و خوده همسر چون همسرم تک فرزندن ...

خوب خودش چرا نیاورده حسرت هاشو دایورت می‌کنه روی شما مادر شوهرت

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

شوهرم بشدت اصرار نیکنهولی من خیلی خیلی از زایمان میترسم زایمان اولم طبیعی اجباری بودم با وکیوم هم 24 ...

مرده شورشونو ببرم. خدا لعنت کنه اون که زایمان با وکیوم را باب کرد.

خداروشکر کن برای سلامت بچه ت روزی هزار بار

آره منم اینو خوندم که خانواده های تک فرزند شادترنولی به نظرم این یه بعد قضیه ستبچه های تک فرزند دچار ...

دقیقا یه مطالعه دیگه عکس اینوثابت کرده من خودم هنوز هم تو این سن روانم از دست خواهرم داغونه داغون،الان دارم ازشون فاصله میگرم واقفا راحترم.البته سلامت روان وقتی معنا داره که ما نیازهای اولیه زندگیمونوتامین باشه که اصلا نیست 

من بچه اولم 1.5 ساله بود که ناخواسته باردار شدم و شدیدا ناراحت بودم و تو فکر سقط بودم که خداروشکر سق ...

دلت نسوزه عزیزم شرایط برا بچه آوردن اونم دوتا اشتباه نه آب نه برق نه گاز کوچیکترین نیارامونم برطرف نمیشه بچه چه گناهی داره اتفاقا من دلم برا کسایی دوسه تا بچه میاریم میسوزه وگرنه بچه ام تنها باشه خوبتره مرتضی تره

راستش بنظر من بیخیالش شو چون ۹ سال تفاوت سنی خیلی زیاده و بچها تا وقتی بچه ی دومت بالای ۲۰ سالش بشه ...

خودم فقط یه خواهر دارم با ۹ سال اختلاف سنی تو بچگی به درد هم نخوردیم و هم بازی نشدیم

ولی الان جونمون رو واسه هم میدیم

با دنیا عوضش نمیکنم

همیشه میگم خیلی خوشبختم که دارمش

درسته اختلاف سنی زیاد تو بچگی خوب نیست ولی بعد ها بودن یه خواهر یا برادر خیلی بهتر از نبودنشه به نظر خودم

هر روز هندونه و انجیر میخورمانجیر نباشه انجیر خشکآب فراااااااااااوانکلا میوه ها ی تابستون ملینن زیاد ...

عزیزم خاکشیر و دانه ی چیا و تخم شربتی رو با هم قاطی کن خیس کن و روزی چند لیوان بخور

هم الان که گرمه خنکیه ،هم کلی خاصیت داره ، هم دشمن یبوسته

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

من بچه اولم ۷ سالشه بچه دومیو باردارم.

ببین منم خیلی کلنجار رفتم با خودم و خیلی فکر کردم.اول گذاشتم بچه اولم یکم دانا و عاقل بشه و بتونم یکم روش حساب کنم.دوم دیدم خیلی تنهاست توی جنع توی دور اطرافیان یا موقعی ک توی خونست همش با خودشه و داره بازی میکنه و حس کردم یه همبازی نیاز داره.خودشم دیگ کم کم با گریه میگفت من تنهام اجی داداش میخوام.بعد دیدم بدن خودم ریکاوری شده یکم جسمی و اینان بهتره و میتونم بیارم و از لحاظ مالی متوسطیم خدارو شکر دستمون به دهنمون میرسه عیونی خرج نمیکنیم نمیخوریمولی شکر خدا خوبیم.

اما بچه برکت خودشو میاره با این حساب شما باید خودت بشینی فکر کنی به نتیجه برسی هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه کمک کنه توی این مورد.

بزرگ کردنو مسعولیتشونم ک دوبرابر و سخت تر میشه این ک شکی نیست ولی خدا انشالله صبر بده اعصاب و حوصله بده ک بتونیم.منم کسیو ندارم به اون صورت کمک کنه تمام مسئولیتا و بارشون رو دوش خودمه و چاکرشونم هستم باعشق😍

استاتر اگه ب دلت داری فکر میکنی ب بچه دوم بیارم .

من بعد ۱۰ سال کلنجار رفتن بلاخر دلم ب عقلم پیروز شد حامله ام.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚