2777
2789
ببین نگی چاق من توپرم قدم ۱۶۱ـ۱۶۲ وزنم ۶۴ـ۶۵ کسی تا حالا بهم نگفته چاق اینو گفتم که نگی چاقه اومده ط ...

عزیزم من یادم نبود در جواب یه کامنتی گذاشتم که یه دوست چاق و سفید داشتم چهره‌شم بد نبود خوشگل نبود بد نبود ولی میدیدم چطور مسئول و برخی اساتید دانشگاه سبک دیگه با یه عشق خاصی نگاهش میکردن تهرانم بودم 

اشتراک سلیقه بهتره بگیم در یک شهر منتها میخوام ملاک سلیقه‌شون رو بدونم بدونم که چرا چاق دوست دارن وا ...

اگه خوشبینانه بخوام بگم باید بگم که سلیقه دلیل خاصی نداره مثلا من از آبی خوشم میاد شما قرمز توضیح این که چرا از این رنگ ها خوشمون میاد سخت می‌شه

ولی بدبینانه اش و چیزی که خودم از نزدیک دیدم به خاطر مسائل جنسیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه من چی گفتم . دارم میگم این حرفا الکیه. من که تایید نکردم

حرفمو کلی گفتم میگم نگید چاق یا لاغر بومیده زشته کلی آدم لاغر یا چاق این پست میبینه ناراحت میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

چشممم🗿میدم برات بسازن میدم برات بساااازن(با ریتم بخون)

با ریتم خوندم اما نشد قر بدم بیشتر رو وزنش کار کن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

منم دوستم چاقع و بخدا مث سفید برفیه من سیاهم😐و لاغر بیشتر من جذبم بالاس تا دوستم

قطعا شما زیبا هستی و جذاب 

من هرگز نگفتم سبزه و جوگندمی طرفدار ندارن و سفید و چاق برتره 

میگم چیزی که موجبات شگفتی منو فراهم کرده اینجا اینه که یک قشر تحصیلکرده و آپدیت به واسطه‌ی سوشال مدیا چه ملاکی از انتخاب زن چاق داشته که اکثرشون سفید قد متوسط تا کوتاه و چاق؟

تپلا چه هیزم تری بهتون فروختن از این ور تاپیکمیزنین از اونور تحقیرشون میکنید بهتر نیست بجای بگید دوس ...

عزیز دلم تاپیک من کاملا بی‌منظور برای گرفتن جواب سوالی بود که واقعا ذهنمو درگیر خودش کرده بود 

اگر اون سر دیگه‌ی موضوع تاپیک رو نگاه کنید افرادی که خیلی لاغر تا لاغر هستند باید میومدن توهین میکردن چرا چون عملا باید فکر منفی میکردن که چرا تاپیک زدی توهین کردی که ما طرفدار نداریم 

خودمم لاغری هستم که برای تناسب اندام ورزش میکنم و اندام مورد علاقه‌ی خودم توپر هست 

من تا حالا یک بار هم ندیدم کسی زن چاق بخواد جوونای الان همه اسکینی یا تو پر دوست دارند اصلا به آدم چاق جذب نمیشن 

یـه جا دیـدمـت  خیـلی قبـل شـایـد قبـل آفریـدنت              هـمه مـیـگن اشــتبـاه دیـدمــت🌈🖤

والا من که همچین چیزی ندیدم اتفاقا هر چی دیدم برعکس هستن یعنی دنبال چاق اصلا نیستن حتی آقایون سن بال ...

تو شمال دیدم 

تهران زندگی می‌کنم و اینجام بیشتر تناسب بدنی ملاکه 

ولی بازم دیدم همکلاسی چاق و قد کوتاه و سفیدم که زیبایی صورت کاملا معمولی چقدر بیرون بهش تیکه‌پرونی میکردن و حتی اساتید آقا و مسئولای مرد نگاه موذیانه‌ای داشتن 

بیشتر اندام بزرگ طرفدار داره نه چاق

میفهمم چی میگی 

اندام بزرگ حتی با وجود چربیهای شکم و پهلو؟ اینه که سوال برانگیزه که به این قیمت؟

خب معلومه کسی که شکم و پهلوی خیلی بزرگی داره قطعا اندام‌های اصلیشم بزرگ هست 

حالا اونایی که چاقن اعتماد به سقف زیادیم دارن به لاغرا برمیگردن‌ میگن چرا انقدر لاغری😐 بابا بیا برو ...

من با اون که راحت پر میشم راحتم لاغر بهم بارها این حرفو زدن از بچگی که بخور یه کم جون بگیری و چقدر ضعیفی و غیره 

اما الآن متناسبم ورزش میکنم در کنار تغذیه و استراحت تا جای ممکن