2777
2789
تفاوت سلیقه ها دلیل دیگه ای می‌تونه داشته باشه مگه؟

اشتراک سلیقه بهتره بگیم در یک شهر 

منتها میخوام ملاک سلیقه‌شون رو بدونم بدونم که چرا چاق دوست دارن واگرنه خب وقتی تعداد زیادی با همسر چاق وایسادن آدم سلیقه‌شون رو میفهمه دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره میشنوم چاق بو میده.صد تا لاعر مردنی کنارم بوده بو گند میداده. اتفاقا دختر عمه و عموهام چا ...

اصلا بو ربطی به چاقی لاغری ندازه به سموم بدن ادویه،و غذاهای مصرفی نوع لباس که نخی یا پلاستیکی باشه و میزان تعریق،و مهم تر از همه نظافت بستگی داره،خیلی زشته یسری میان میگن چاقا بو گند میدن بعد یکی دیگه بگه نه لاغرا بیشتر بو گند میدن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

اشتراک سلیقه بهتره بگیم در یک شهر منتها میخوام ملاک سلیقه‌شون رو بدونم بدونم که چرا چاق دوست دارن وا ...

چون بیشتر اقایون غذاهای چرب خیلی دوست دارم واسه همین خانومای چاق دوست دارن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

اشتراک سلیقه بهتره بگیم در یک شهر منتها میخوام ملاک سلیقه‌شون رو بدونم بدونم که چرا چاق دوست دارن وا ...

خب شما الان از اشخاص خاصی سوال داری ک اینجا ب جواب نمیرسی بهتره بری از همونا بپرسی ک هم ب جواب سوالت برسی هم بیشتر از این تو تاپیک بحث نشه ک انگار کم کم داره دعوا میشه!!!

هر مردی با ی مدل جذب زن میشه. یکی جشم و ابرو مشکی براش جذابه، یکی جاق، یکی لاغر ، یکی بور، یکی سبزه. اینو از ی روانشناس اقا شنیدم ک هر مردی با ی نمونه زن تحریک میشه. چون زن باید برا مرد جذابیت جنسی داشته باشه.وگرنه نمیره طرفش.

زن باید خوشگل باشه سفید و کمی چاق سفید و کمی چااااق(با ریتم بخون)

چشممم🗿میدم برات بسازن میدم برات بساااازن(با ریتم بخون)

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿                           

نظر و امار کاملا اشتباه و بچه گونه

جامعه‌ی آماری شمال حجم نمونه یکی از مناطق تاپ شمال 

منم بالای ۳۰ سالمه و از نظر بینایی سالمم چرا باید دروغ بگم 

آنقدر در شگفتم که براش تاپیک زدم