2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن چاق نه ...اکثرا زن توپر و قد بلند و سفید 😎✌ تا اونجایی که م دیدم اکثرا از ایکینی بدشون میاد😁

من روز اول به شدت اسکینی بودم لاغر مردنی ولی شوهرم عاشقم شد

الان ولی فیتم

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

خواهش میکنمبستگی ب قد و وزنت داره برنامه مانکنو نصب کنی اطلاعاتتو بهش بدی راحت میتونی کالری شماری کن ...

ممنونم ازتون 

یادش بخیر منم یه زمانی میرفتم بعد ول کردم🥹بدنم خیلی نرم و رو فرم بود 

امیدوارم موفق باشین 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

ایول شما کجای کردستانی ؟مردهای اونجا ، زن غریبه میگیرن یا فقط همشهری ؟

عزیزم من کورد کلهرم اما نمیخوام دقیق بگم کجا شناسایی میشم😁 اکثرا هم شهری و هم زبون میگیرن 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

منم نشنیدم..قد بلند شاید ولی چاق نه

اتفاقا باید اضافه کنم زن قد کوتاهم چاق دوست دارن 

بلند بودنو انگار عیب میدونن برای زن 

من خودم بلند محسوب میشم و رو به پر ولی خودشونم اعتراف میکنن اندام من اروپایی محسوب میشه ولی اعترافشون از انتخابشون که خیلی راضین مشخصه 

میخوام بدونم در زن چاق چی رو به شیک بودن ترجیح دادن؟

ممنونم ازتون یادش بخیر منم یه زمانی میرفتم بعد ول کردم🥹بدنم خیلی نرم و رو فرم بود امیدوارم موفق باش ...

من کلا پوستم نرمه

چ چاق باشم چ لاغر همه بهم میگن نرمی🤣

واقعا باشگاه خیلی خوبه من تو خونه داشتم افسرده میشدم از وقتی میرم روحیم خیلیییی بهتر شده پشیمونم چرا زودتر نرفتم

ممنون همچنین شما 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

من روز اول به شدت اسکینی بودم لاغر مردنی ولی شوهرم عاشقم شدالان ولی فیتم

عاشق امضات شدم تا خوندمش آهنگش تو مغزم پلی شد....انشالله خوشبخت باشبن

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

تو رو خدا نگین اینجوری یعنی من کورم؟ من خودم بلندباریکم چاق نیستم که به نفع خودم بخوام چنین چیزی بگم ...

اونا تو دوره قاجار گیر کردن

لایک دوست دارم😂سابسکرایب و زنگوله یادتون نره. یوهاهاها🗿                           

اتفاقا باید اضافه کنم زن قد کوتاهم چاق دوست دارن بلند بودنو انگار عیب میدونن برای زن من خودم بلند مح ...

این حرفارو از کجا میاری ؟؟؟؟ والا اینجا زن قد بلند و توپر رو خیلی میپرستن ...اینجا اکثرا قد بلند دوست دارن...تروخدا بگو از کدوم شهری😐🤌