2777
2789
من ی مدت تو پر بودمتاکیید میکنم چاق نه توپرنامزدم میگفت فلانی(جاریم)عین پارک بادیه و من و اون ی ذره ...

لاغر کردی؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

دوست من چاقه خیلی سفید بور هم هست اینقدر تو خیابون نگاهش میکنن خودم معذب میشم

منم دوستم چاقع و بخدا مث سفید برفیه من سیاهم😐و لاغر بیشتر من جذبم بالاس تا دوستم

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا نه تنها چاق دوس ندارن بلکه لاغر هم اصلا دوس ندارن

هر چی به اندازه باشه قشنگه، وزن ایده آل و توپری بیشتر از همه طرفدار داره 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
من ی مدت تو پر بودمتاکیید میکنم چاق نه توپرنامزدم میگفت فلانی(جاریم)عین پارک بادیه و من و اون ی ذره ...

قد و وزن پلیزه😅

کی فکرشو میکرد تو این سن اینقدر غمگین و بلاتکلیف باشیم.

منم مجرد بودم توپر بودم فقط یه کوچولو شکم داشتم بعد شوهرمنم میگفت زنداداشمو ببین چقدر لاغره اراده داره کم می‌کنه یکم یاد بگیر😐😐😐در صورتی که زنداداشش خیکی بود بعد رژیم گرفت لاغر کرد من اصلا چاق نبودم 

ولی خب رفتم باشگاه اون یکم شکمم آب کردم 

شوهرم نه لاغر دوست داره نه چاق 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

تپلا چه هیزم تری بهتون فروختن از این ور تاپیکمیزنین از اونور تحقیرشون میکنید بهتر نیست بجای بگید دوست ندارن و فلان جواب صحیح رو توی اخلاق و رفتار پیدا کنید 

لیاقت دوست داشتن واقعا به چند کیلو گوشته آیا؟

تا حالا ندیدم و نشنیدم زن چاق طرفدار داشته باشه مخصوصا مردای الان که اصلا دوس ندارن

تو رو خدا نگین اینجوری یعنی من کورم؟ 

من خودم بلندباریکم چاق نیستم که به نفع خودم بخوام چنین چیزی بگم 

سوال حل نشده‌اییه 

ببین از نظر من چاق حساب میشه چون دیدم کسانی رو پسندیدن که سی..ه و باس... اورسایز یعنی خیلی بزرگ و شکمم طبیعتا با اون هیکل گنده‌ست دیگه یعنی براشون مهم نبوده 

میتونستن انتخابی کنن که کمر باریک و سایز متوسط باشه اندام‌های اصلی یه ذره شیک بودنم دید ولی هر کیو تو جمع دیدم دست زنای چاق و سفید گرفتن دستشون

ببین نگی چاق من توپرم قدم ۱۶۱ـ۱۶۲ وزنم ۶۴ـ۶۵ کسی تا حالا بهم نگفته چاق اینو گفتم که نگی چاقه اومده ط ...

نمیدونی تهرانیا غربی و باکلاسن

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

سایز کم کردم44 بودم اومدم 42

با باشگاه و رژیم؟

من توپرم دارم میرم به چاقی واقعا بدم میاد نمیتونم نخورم 

منم مجرد بودم توپر بودم فقط یه کوچولو شکم داشتم بعد شوهرمنم میگفت زنداداشمو ببین چقدر لاغره اراده دا ...

ن نامزدم با ذوق میگفت زن داداشم عین بشکه بود دو دفعه بهش گفتم بشکه ناراحت شد ورن کم کرد(عادتشونه با شوخی خنده همو تخریب میکنن)

الانم پارک بادیه😐😂

گفتم بخدا اگه داداشت نازک تر از گل ب من بگه من تا گریه نکنم اروم نمیشم😕😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣