2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این حال کمرت تناسب داره ران و باسنت عزیزم پهن نیست ولی خیلی باریکم نیست منظورم اینه

رآن و باسنم یکم پهن هستن اما تناسب دارم ..ببین خیلییی تپله مال من😅😅😅

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

ببخشید واقعا شرمنده ولی میشه بگین چقدر مثلاً بخورم؟باشگاه برم چه ورزشی؟

خواهش میکنم

بستگی ب قد و وزنت داره برنامه مانکنو نصب کنی اطلاعاتتو بهش بدی راحت میتونی کالری شماری کنی

من برنامه برام 1770 درنظر گرفته ولی اصولا زیر 1000 مصرف میکنم

من روزی ی ساعت میرم ایروبیک ولی از ماه بعدی بدن سازی هم میرم 

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

جدی میگی اوایــــــن بار میشنوم تا اونجا من میدونم همه دنبال اندام مانکن بودن زمانی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

سلیقه مردای پنجاه شصت ساله یا مطلقه و بچه دار

اصلا به فرض سلیقه‌ی اونا 

خب؟ 

میگم خب چرا؟ چرا به اتفاق چاق دوست دارن؟‌

ولی اینا تحصیلکرده و پولدارن خودشونم خوشتیپ 

والا اطراف ما اینجور نیس اصلا

سمت ماهم اینجوری باعرض پوزش از خانما چاق

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

راسته که کوردستان هم زنهای چاق دوس دارن یا الکیه ؟

زن چاق نه ...اکثرا زن توپر و قد بلند و سفید 😎✌ تا اونجایی که م دیدم اکثرا از ایکینی بدشون میاد😁

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

ببین نگی چاق من توپرم قدم ۱۶۱ـ۱۶۲ وزنم ۶۴ـ۶۵ کسی تا حالا بهم نگفته چاق اینو گفتم که نگی چاقه اومده ط ...

عزیزم خب یه سریا تو‌ دهاتن و سلیقشون سفید و چاقه ملاک زیبایی تو شهرو روستا فرق داره ولی اکثر پسرای تهرانی پوستای برنز کرده و هیکلای فیت دوست دارن 

اصلا به فرض سلیقه‌ی اونا خب؟ میگم خب چرا؟ چرا به اتفاق چاق دوست دارن؟‌ولی اینا تحصیلکرده و پولدارن خ ...

نمیدونم شاید فانتزیشه ،استثنا زیاده،یه سریا میبینی علاقه به دختر جوان ندارن ولی عاشق زنای سن بالا میشن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور