2777
2789

تا یه چیزی میشه سریع میخاین خودکشی کنین 

البته فقط حرف میزنین خودکشی هم خیلی دل و جیگر میخاد

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه. یه کلیپ دیشب تو اینستا دیدم میگفت فقط از یه راه میشه جیبت خالی باشه و دلت خوش باشه... اینکه خل و دیونه باشی. وقتی به جایی رسیدی که هیچ راهی نبود ؛ مثل خونوک ها بزن به در دیونگی و عشق کن

وقتی تحمل شصت هفتاد سال سختی رو نداریبری اونور همیشهههههه تا ابد تو سختی باشی رو‌میتونی تحمل کنی ...

ارزش داره چون اونجا زن و مرد متاهل و،دوس دختر و رل نیست تا من بی اپشن حسرتوشونو بخورم چون اونجا رابطه جنسی معنی نداره . لذت های دنیا بی معنیه حسرت خوشبختی دیگران بی معنیه و این برای من از عذاب قبر بدتره

مطمان باش فشار زیاد بشه راهش پیدا میشه

فشار زیاد علاجش خودکشی نیست باید استانه صبرت بالا ببری کسی که خودکشی میکنه تا زمان مرگ واقعیش که براش مقدر شده بوده تو عذاب و جون دادن هست 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

تا مرحله عقد ک رفتی . من از اشنایی و چت بالاتر نرفتم طرف تف گرده تو صورتم رفته

به خاطر اینکه زیادی صادقی زیادی همه اخلاقتو نشون میدی بابا دوستم میگفت خواستگارم یه جوری حرف می‌زد جلسه خواستگاری که گفتم از این بهتر پیدا نمیکنم 

چرا میخای خودتو بکشی فک میکنی اگه خودتو بکشی تو اون دنیا جات خوبه؟ یا میان قشنگ استقبالت دور از جونت میگن بفرمایید بهشت  بشین سرجات ضعیف نباش مشکل تو حل کن الان هر کسی خود کشی کرده از یاد رفته هم این دنیا هم اون دنیات میشه جهنم

به خاطر اینکه زیادی صادقی زیادی همه اخلاقتو نشون میدی بابا دوستم میگفت خواستگارم یه جوری حرف می‌زد ج ...

من نه لیاقت ازدواج نه چیز دیگه  . مطمان باش بعد مرگ دیگه همه این قصه ها تموم میشه نمیتونی دلمو بسوزونی

چرا میخای خودتو بکشی فک میکنی اگه خودتو بکشی تو اون دنیا جات خوبه؟ یا میان قشنگ استقبالت دور از جونت ...

بالاتر از توضیح دادم از حسرت خوردن ازدواج و رابطه جنسی داشتن و همدم داشتن بقیه راحتتره

نگاه کن من اصلا به جهنم به درک من لیاقت همچین رفتاری رو داشتم اصلا ولی دخترا همینن تا بهشون بگی بالا چشمت ابروعه میذارن میرن تو خودت یادت میاد چقدر حرف بار من کردی؟انتظار داری با اون همه حرف بازم پیشت بمونن؟