2777
2789

سلاام من بیمه زنان خانه دار رد میکنم الان مبلغش  با هزینه درمان خودم که یک نفرم ۱،۷۵۰،۰۰۰ حدود ۵ سال و۹ماه سابقه دارم .چقد میشه حقوقش وقتی ۲۰ سال بشه .یه جای نوشته بود زباد نیس استرس گرفتم فک میکردم باید الان ۱۵ تومن بدن به همچین بیمه هایی هرکی میدونه بیاد بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشمارونمیدونم

ولی دوستم ماهی۱۲۰۰پرداخت میکنه وفقط بازنشستگی خواسته یعنی حق درمان نداره وبعدخودش،به فرزندانش نمیرسه،میگه گفته بعداز۱۰ سال یک سوم حقوق هرچقدرباشه بهت تعلق میگیره یعنی،باپایه حقوق الان چیزی حدود۳و۴ تومن حدودا

وخدایی که بشددددت کافیست❣

طبق بازنشستگی قانون کار حداقل حقوق و بهت میدن الان فکر میکنم حداقل حقوق برای سی روز ۸ میلیون و خورده ای باید باشه ۲۰ روز یه چیزی معادل ۵ میلیون و خورده ای 

مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️‍🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید

طبق بازنشستگی قانون کار حداقل حقوق و بهت میدن الان فکر میکنم حداقل حقوق برای سی روز ۸ میلیون و خورده ...

البته هر سال مبلغ حقوق متغیره و به روز حساب میشه

مدت زیادی هست یه تیکه از قلبم تو یه قسمت از خاک سرزمینم جا مونده ❤️‍🩹شاید هیچوقت قسمت هم نبودیم اما تا ابد تو قلبم و ذهن ام ماندگاری🥺❤️دوستان عزیزم ممنون میشم برای آرامش قلبم صلوات بفرستید

منم ۴ سال سابقه دارمحقوق ب نرخ امسال ۱۰ ملیونه . با ۲۰ سال سابقه میشه حدود ۷ تومن .. ب نرخ امسال

خب من ۱۴ درصد رد میکنم فقط از کار افتادگی نداره  یعنی اینقد پول بدیم بعد به نرخ امسال ۷تومن بهمون بدن خب هیچی نمیشه که

به روزم حساب بشه برای همون‌سال به نسبت تورم خیلی کم باید باشه

بله متاسفانه