2777
2789
عنوان

بیاید میخوام به آشغال بودن خودم اعتراف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2655 بازدید | 66 پست
سلام عزیزم ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی ولی به نظرم با یه بچه نوپا و بچه مدرسه ای خیلی سخته بارداری

پیش دبستانی میره دخترم امسال

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناخواسته بوده قصد داشتم‌اگر ی روزی بچه بخوام حداقل ی رژیم غذایی بگیریم ولی بنظرم هرچی خدا صلاح ...

قصد ناراحت کردنت رو ندارم ها ولی یادکلیپ اینستا افتادم توپ میخوره به کمر زن و مرد اتفاقی اون کارو انجام میدن ناخواسته انجام نداده شوهرت بلکه خواسته بوده ولی الان میبینه بندو اب داده میذارین اسمشو ناخواسته

عزیزم ناخواسته بوده قصد داشتم‌اگر ی روزی بچه بخوام حداقل ی رژیم غذایی بگیریم ولی بنظرم هرچی خدا صلاح ...

ببخشید اشتباهی ریپ زدم فکر کردم کاربر تاپیک بغلی هستی میخواست بچه هاشو سقط کنه شوهرش گفته سقط کنه اونم بچه دوقلو اعصابم بهم ریخته حلالم کن

ولی سقط نکن گناه داره اونم مثل خواهراش حق حیات داره تبعیض جنسیتی رو خود مازنا بوجود اوردیم خودمونم باید درست کنیم

عه چقدر شبیه منی 

دختر اولم ده سالش بود

دختر دومم 6 سالش 

سومین دخترم بدنیا اومد

روز سونو وقتی دکتر گفت دختره با اینکه قلبا شاد نشدم بلند گفتم خدا رو شکر

گوگولی از وقتی اومد کلی برکت تو زندگیمون آورده. الان 5 سالشه

خیلی از دست خودم ناراحتم چرا اصلا ب اون موضوع فکر کردم

منم سه تا دختر دارم

خیلی شیرین هست 

دخترا بابایی هستن و آروم آروم مرد رو جذب خانواده و زندگی میکنن

فقط صبور باش

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)