2777
2789
عنوان

بیاید میخوام به آشغال بودن خودم اعتراف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2663 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیطون داشته گولت می‌زده خودتو سرزنش نکن خداروشکر بخیر گذشته

امیدوارم پا قدمش خیر باشه و ادم صالحی باشه ♥️

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

منم دو تا دختر دارم میخواستم پسر داشته باشم اما الان ب این نتیجه رسیدم همین دختر سالم ب جایی برسونم ...

اره بخدا ادم واسه همون یه بچه اش تمام تلاشش رو بکنه که به یه جایی برسه خیلی بهترازاینه که یعالمه بچه بدنیا بیاره بی کیفیت یا کم کیفیت بزرگشون کنه

چرا عذاب وجدان داری عزیزم  فقط به خاطر یه فکر که اومده تو سرت !!!!  ممکنه آدم خیلی چیزا تو ذهنش بگذره اما مهم اینه چه رفتاری از خودش نشون بده .میدونی میگن تو درون همه انسانها یه خوی وحشی هست که اگه کنترل نشه از حیوان هم وحشی تر میشیم . پس مهم اینه که افکارمون رو کنترل کنیم و تصمیم درست بگیریم .  برات دعا میکنم به آرزوت برسی و بچت پسر باشه اما مهم تر از اون سلامتیشه . حالا که بارداری برای شفای قلب پسرکوچولوی قشنگم دعا کن میگن دعای زن باردار گیراس شاید خدا صدای تو رو شنید و شفای قلب پسرم تو.دستای توبود😢

خیلی از دست خودم ناراحتم چرا اصلا ب اون موضوع فکر کردم

عزیزم خیییییلیم مامان مهربون و با وجدانی هستی اینطوری نگو راجع بخودت🥰

من کاملن درکت میکنم تو یه کشوری زندگی میکنیم که مادرشوهر باید راضی باشهدیگه چه برسه شوهره هم با حرفای خانوادش یکی باشه 

ولی اگه برای همسرتون مهم نیس جنسیتش برای شما هم مهم نباشه 

من خودم بچه اولم دختر شد مادرشوهرم سرزایمانم هی میگف چرا این پسر نشد دومی رو بعد ۱۲ سال آوردم پسر شد و اینم بگم هیچ فرقی بین دخار پسر نیس مهم تربیت کردنشونه الان دختر من ۱۸ سالشه عین یه مرد صب میره سرکار شب ساعت ۱۱ میرسه خونه و داداشش که الان هفت سالشه به آبجیش میگه خسته نباشی داداش😂

بدنیا بیارش ببین چقددددر همین بچه ای که برای جنسیتش تصمیم میگرفتی شیرین میکنه خودشو و از الانم شیرین کرده که خودتم دوس داری بدنیا بیاریش😍💙🌿موفق باشی گلم اسم دختراتم بگو گلم

والا دختر بهتر پسره همین دختر بیشتر دلسوز پدر و مادره

آره دقیقا 

من خودم دختر رو خیلیی دوست دارم بیش از حد حتی تصمیم دارم چند تا دختر به سرپرستی بگیرم در آینده 

دختر از نظر خودم خیلی بهتر از پسره 

سه تا دختر داشتن خیلی بده؟

مامان من چهار تا دختر داره 

و ببییینننن توی روستا بودن و هر کی پسر نداشته میگفتن اجاقش کووورههه!!!! بابام خیلی حرفا شنیده و تحمل کردن خیلی خیلی... پسر برای پدر خیلی خوبه ها حداقل اسم و رسمش رو میبره اما از کجا معلوم در اینده داماد بهتر از پسر نباشه؟ همسر من از یه فرزند هم به پدر و مادرم نزدیکتره اونقدری که مامان و بابام شوهرمو میخوان من و خواهرامو نمیخوان 

اینم بگم پدر و مادرم از روستا مهاجرت کردن به شهر تا از حرف مردم دور بمونن من دختر بزرگم که ازدواج کردم و خودم سه تا بچه دارم سه تا نوه اوردم برای بابام😅 یکیشون پسره و دوتا دختر... اسم پسرم رو انتخاب کرده بودیم اما وقتی شوهرم رفته شناسنامه بگیره اسم بابامو روی پسرم گذاشته بدون اطلاع من و بقیه خونوادم🙄🙄😂😂

خلاصه بگم اگه خودت اجازه ندی کسی جرئت نداره به دخترات نگاه چپ بندازه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خب اگه یه جنسیتی مدنظرتون بجای عذاب یه بچه برید ای وی اف خدا بخواد جنسیت دلخواهتونو بهتون بده الکی ه ...

عزیزم ناخواسته بوده قصد داشتم‌اگر ی روزی بچه بخوام حداقل ی رژیم غذایی بگیریم ولی بنظرم هرچی خدا صلاح بدونه بده ب ادم خوبه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مامان من چهار تا دختر داره و ببییینننن توی روستا بودن و هر کی پسر نداشته میگفتن اجاقش کووورههه!!!! ب ...

چه جالب قدر همسرت بدون

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره