2777
2789
اگر سنتی هست، ناراحت نشید. بیشتر مواقع وقتی ما خواستگاری میریم، به زور تهش به ما سن خانم رو میگن. وا ...

اره سنتیه

خودمم همینطور فکر میکنم شاید مادرش خواسته یه تیری بزنه شاید به هدف خورد

بعد اگه طرف اوکی داد که برید خاستگاری شما پسرا مخالفت نمی‌کنید که طرف و دقیق نمیشناسید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من اره 🤣🤣🤣😆😆حرص خوردنم برا چند ثانیه بود بعد شد سوژه خنده م 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پیش اومده 

اما من اعتماد به نفس ام پایین نیومد 

مشکلم هم باهاش این بود 

اهل روستا بود 

فرهنگ ها بهم نمی خورد 

پزشک عمومی بود 

بعد یه جوری صحبت میکرد انگار داره سرم منت میذاره 

میخواد باهام ازدواج کنه 

حالم ازش بهم میخورد 

اره سنتیهخودمم همینطور فکر میکنم شاید مادرش خواسته یه تیری بزنه شاید به هدف خوردبعد اگه طرف اوکی داد ...

این که تیری بزنیم شاید به هدف خورد زیاد درست نیست. توی سنتی واقعا اطلاعاتی داده نمیشه، تصور این هست که خانم خیلی خوبی هستند و امیدواریم دختر و پسر به هم بخورند. چنین دیدگاهی هست. اما اگر منظورتون این هست که پسر شغل نداره و اومده خواستگاری، آره واقعا کار درستی نکردند.

از همون تماس تلفنی با مادر دختر خانم تا حد زیادی مشخص میشه که شباهتی بین ما وجود داره یا نه. از لحن و صحبت کردن مادر، طوری که از دخترش تعریف می کنه.  مثلا زنگ زدیم به خانواده ای، مادر خانم به شدت خودپسندی داشت، توی 2 دقیقه مکالمه دختر خانمش رو شاید 3 بار توی سر ما زد. ما هم خدافظی کردیم. یکجای دیگه زنگ زدیم، مادر احوال پرسی کرد، خیلی شخص فروتن و مهربونی بود. ما هم خدمتشون رسیدیم. 2 ماه هم با خانم بیرون می رفتم و واقعا دختر خوبی بود.

هرچه قدر هم وقت بذاریم، واقعا تا صحبت نکنیم، چند بار دیدار نداشته باشیم، شناخت صورت نمیگیره. قبل از دیدار سن دختر و پسر، شاغل بودن دختر و پسر، میزان اعتقادات و این چیزا رو میشه بررسی کرد. عکس دادن هم یکبار تجربه کردیم، اصلا جالب نبود.