2777
2789

حس میکنم اگه پسر هم بودم از ترس رد کردن یا بگم شاید دختره سروصدا کنه یا چیزی بگه نزدیکش نمیرفتم😑

بحث اعتماد به نفس نیس !

الان هم اعتماد بنفس دارم هم قد و قیافم خوبه تیپمم امروزی . ولی مغرور و جدی به نظر میام . فک کنم برا همین پسر نزدیکم نمیاد . به قول دخترای سایت اهل نخ دادن نیستم ینی بلد نیستم☹️

پیشنهاد کار و مستقل شدن ندید چون دارم .. سنمم کم نیس ..

شایدم از بس درگیر کار و استقلال بودم نتونستم اینارو یاد بگیرم . سنمم کم نیس

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد مثه منی تو دختر 

من اعتماد بنفسم افتضاحه 

که البته دارم روش کار میکنم 

همین باعث میشه از بیرون طوری دیده یشم که انگار دارم خودمو میگیرم 

ولی اینطوری نیست 

بخاطر همین هیچ پسری تاحالا نشده بیاد جلو بهم ابراز علاقه کنه

دوست صمیمی شوهر من 

اصلاً تا حالا خودش به دختر پیشنهاد نداده

چون قصدش در نهایت ازدواجه و خانواده ی بدی داره، نمیخواد بره جلو

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

اصل دغدغت چیه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیخیال از دوستی با پسرا هیچی درنمیاد

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

چقد مثه منی تو دختر من اعتماد بنفسم افتضاحه که البته دارم روش کار میکنم همین باعث میشه از بیرون طوری ...

اینکه خودتو بگیری کمبود اعتماد بنفس نیس !

اینکه خودتو بگیری کمبود اعتماد بنفس نیس !

نه

اشتباه متوجه شدی خواهر 

من اعتماد بنفسم واقعا کمه ، و همین باعث میشه حالت صورت و راه رفتنم طوری باشه که بقیه فکر میکنن دارم خودمو میگیرم ولی در واقعا اینطوری نیست من اعتماد بنفسم کمه

نهاشتباه متوجه شدی خواهر من اعتماد بنفسم واقعا کمه ، و همین باعث میشه حالت صورت و راه رفتنم طوری باش ...

تورو نمیدونم . ولی من خداروشکر اعتماد بنفس دارم . ولی بخاطر غرور و جدیتم از خیلیا شنیدم انگار متاهلی و متعهد !! ینی طرف میگه نزدیکشم بریم پس میزنه . خیلیا گفتن تو صدرصد دوس پسر داری ک انقدم بخودت میرسی ! معلومه خبلیم دوسش داری ک به کسی نگاه نمیکنی😑