2777
2789

و بگین زایمانتون طبیعی بود یا سزارین 

چه کارایی حین بارداری انجام بدیم که به زایمان راحت کمک کنه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه نسخه رو نمیشه برا همه پیچید مثلا من خودم همیشه میگفتم زیاد راه رفتن باعث میشه بچه راحتتر دنیا بیاد ولی سر چهارمی پدرجدم دراومد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر هر ۴تا بارداری راحت همه کاری میکردم تا روز اخر دخترم فکر میکرد مثل منه ولی استراحت مطلق شد و ۱ماه هم زود بچش دنیا اومد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یه نسخه رو نمیشه برا همه پیچید مثلا من خودم همیشه میگفتم زیاد راه رفتن باعث میشه بچه راحتتر دنیا بیا ...

ارع بالاخره شرایط بارداری هم مهمه براهمه یکی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

من خاطره دارم منتهی روم نمیشه بگم

بگو عزیزم اگه خودت راضی هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سر هر ۴تا بارداری راحت همه کاری میکردم تا روز اخر دخترم فکر میکرد مثل منه ولی استراحت مطلق شد و ۱ ...

یعنی کار کردن باعث زایمان زودرس میشه؟

من زیاد کار میکنم😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سز پبشنهادم فقط زایمان سزارینه

اخه میگن امپول بی حسی که میزنن بعدا کمردرد میاره راسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سزارینی بودم ،برای زایمان اول استرسم زیاد بود،شیر دادنش سخت بود

ولی بچه دوم سزارین راحتتر و دوران شیر دهی آسونتری بود

ولی طول دوره حاملگی چون سنم بالاتر رفته بود و وزن بچه کمی بیشتر بود ماه آخر سخت بود ،آنچنان فشاری به دنده ها میومد ،نفسم بالا نمیومد

هفته آخر کل شکمم خارش گرفته بود انگار پوستش از هر طرف کشیده شده بود

یعنی کار کردن باعث زایمان زودرس میشه؟من زیاد کار میکنم😢

بستگی به بدنت داره میگم که من خودم تا روز اخر کار میکردم ولی چهارمی زایمانم حتی ۴۱هفتم تمومشد و به دنیا نمیومد

ولی دخترم با من فرق داشت

سزارینی بودم ،برای زایمان اول استرسم زیاد بود،شیر دادنش سخت بودولی بچه دوم سزارین راحتتر و دوران شیر ...

معمولا خانما سر دومین بارداریشون راحتن

من بعضی وقتا یه درد عجیبی ناحیه زیر شکم و کمرم دارم که نمیتونم راه برم نمیدونم بخاطر چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40