2777
2789
عنوان

اضطراب و فوبیا

681 بازدید | 115 پست

سلام

ارشد روانشناسی هستم .

تخصصی در موضوع اختلال اضطراب فراگیر کار می کنم.

سوالتون را بپرسید راهنمایی می کنم.

موفق باشید.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

با کسی وقتی حرف میزنم نمیتونم تو چشمشون نگاه کنم مدام با دستام و پاهام بازی میکنم و گردن و سرمو تکون میدم چیکار کنم که به خودم مسلط باشم ؟

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من راهنمایی کنید

سلام

نشخوار فکری دارید؟ خوابتون چطوره؟ چقدر تفریح و فعالیت های حرفه ای دارید؟ ارتباطاتتون با افراد دیگر چطوره؟

با کسی وقتی حرف میزنم نمیتونم تو چشمشون نگاه کنم مدام با دستام و پاهام بازی میکنم و گردن و سرمو تکون ...

آخرین بار کی کجا با چه کسی بوده؟ چه حالتی داشتید چیکار کردید؟

من کارشناسی روانشناسی ام الان میخوام ارشد بگیرم نمیدوم واسه علوم انتخاب کنم یا بهداشت

هر کدوم زودتر و با فشار کمتر به هدفت می رسونه. من علوم خواندم خیلی هم راضیم.

سلام وقت بخیر من اضطراب اجتماعی دارم کمی چیکار باید بکنم

سلام

اضطراب اجتماعی برای افراد مختلف فرق داره. اضطراب شما چگونه است. آخرین بار کی بوده و چطوری بوده و نهایتا چکار انجام دادید؟

دخترم ۸ ونیم سالشه روزا خوبه شب موقع خواب مضطرب میشه هی آب میخوره اصلا از خواب خوشش نمیاد گاهی گریه ...

سلام 

روز بخیر.

شرایط زندگی بچه بصورت کلی چطور است؟ خودتون از نظر اضطراب چگونه هستید؟

سلام من خیلی استرسی ام همش احساس میکنم اتفاق بدی میفته

سلام

روز بخیر 

فقط فکرش اذیت می کنه یا علائم جسمی هم داره؟ خوابتون چطوره؟