2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم اپارتمان نشین فقط نباشین

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

نه نیستیم🙂 ویلاییه خونمون

خیلی هم عالی، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بخاطر همسایه میگی

اره همسایه بالایی ما همیشه خونه داریش از یک شب شروع میشه در حد مرگ آزار دهنده است سر و صداش

اره همسایه بالایی ما همیشه خونه داریش از یک شب شروع میشه در حد مرگ آزار دهنده است سر و صداش

والا نمیدونم چی بگم متاسفم بابت اذیت شدنت 

من خودمم خونه داریم شب شروع میشه واسه همون درک میکنم هماسیتونو بچه کوچیک دارم بعد اینکه خوابید کارامو میکنم ولی اپارتمان نشین باید درک کنه بقیه رو نباید مزاحم استراحت بقیه بشه حس کردم بهم تیکه میندازی برای شب کار کردنم😂