2777
2789

مگه هنوزم کسی میگه؟؟😂😮‍💨

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خوشبختی برای هرکس نسبیه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

هرکی بسته به شرایطی که داخلشه نظر میده 

شاید اونی که گفته پولدار بوده ولی خوشبخت نبوده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

از من به شما نصیحت

وقتی پولداری فقط مشکلات روانی و جسمی داری

وقتی بی پولی هم مشکل بزرگ بی پولی و هم تاثیرش رو مشکلات جسمی و روانی رو باهم داری

البته احساس خوشبختی چیزیه که از پول بالاتره

اگر کسی احساس خوشبختی داشت ولی پول نداشت بله اون موقع میشه گفت پول خوشبختی نمیاره

شایدم نتیجه گیری این باشه بستگی داره به دیدگاه 

Oh baby

پول خوشبختی نمیاره. بیا تعریف کنم. ی فامیل نزدیک دارم. وصعشون معمولی بود‌ پدر شوهرش پولدار بود زد فوت شد ارث خیلی زیادی رسید دیگ هرچی خرج بکنن تموم نمشد ولی حیف چند ماه طول نکشید پدر خانواده مریضی بدی گرفت ک همه اون پول صرف مریضی شد🥲فعلا هم مریضه🥲. کاش پول نمیرسید زندگیشونو میکردن. 

هرچه دارم از خداست