2777
2789
عنوان

تولد من و کادوی نامزدم

675 بازدید | 41 پست

سلام 

دوستان نامزدم دو هفته اس داره خونشونو بازسازی میکنه و سرش خیلی شلوغه و از صب زود تا ۹ ۱۰ شب کار میکنه برا بازسازی ساختمون 

خلاصه ما دو هفته اس که مثل سابق گشتن و تماس تلفنی اینا نداریم 

ازونورم من بیکارم تو خونه و وابسته ام به همسرم و حوصلم سر میره

ولی خب هر شب قبل خواب زنگ میزد بهم این مدتو و صحبت میکردیم و اخر تماس هم خوابش میبرد

امروز تولدم بود و صب با تماس خودش بیدار شدم ساعت ۱۰ که رفته بود طلافروشی 

یه بنگل به سلیقه خودم خرید و شد ۶۰ تومن و بعدش دوباره رفت دنبال کاراش

عصرم اورد بنگلمو تو کافه پیش دوستم داد و گفت جشنت هم رو چشمم و هفته بعد برات جشن میگیرم و یه ربع نشست و رفت 

مامانش اینارو برد خونه اقوامشون تا الان که تازه برگشته 

و من نمیدونم چرا حس بدی دارم 

حس میکنم تولدم باید بیشتر بهم اهمیت میداد 

یه تماس طولانی میگرفت 

یا میرفتیم بیرون دو ساعت 

یا هزار بار میگفت تولدت مبارک و ذوق میکرد 

اما فقط یبار گفت 

محبت نکرد 

نمیدونم چمه 

نمیدونم چرا حس کردم سرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرش شلوغه مهم اینه که به یادت بوده درکش کن اون هم مشکلات خاص خودش رو داری 

دور از جون شاید یه روز اینقدر سرش شلوغ باشه کلا یادش بره زیاد حساس نباش

من الان اینقدر تو زندگیمون مشکلات مالی داریم که دعا میکنم تولدم رو یادش بره تا بتونیم بدهی هامون رو بدیم به جای کادو برای من. 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

برام سواله چرا چنین دخترایی بازم پرو تر میشن یا این کارا؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شوهر فقط شوهر خودم 😃

عقد بودیم روز تولدم رفتیم بیرون ده بار بهش گفتم تولدمه ، هی گفت آهان تبریک نگفت ،  بعد هی میگفتم چرا تبریک نمیگی پس، میگفت وای ببخشید یادم رفت بازم تبریک نمیگفت و حرف تو حرف میشد .... 😅